Medmāsas bija šokā par to, kurš metās apskaut mirstošo. Apkārtējie izplūda asarās! FOTO/ VIDEO

Tā kā veselības stāvoklis pasliktinājās acīm redzami, vinu nācās hospitalizet. Tur sievieti katru dienu apciemoja draugi un radiem, bet viņa gribēja redzēt kādu īpašu…

Paciente ļoti ilgojās pēc viņas mīļotā suņa vārdā Riči. Galu galā, viņa pieņēma mazu kucēnu un gadiem rūpējās par to. Tagad Reidžena bija nemierīga domājot, kā viņš dzīvos bez viņas.

Noteikumi aizliedza klīnikā ievest dzīvniekus. Tomēr Reidženas gadījumā vadība nolēma pieļaut izņēmumu. Galu galā, pacientes stāvoklis bija kritisks. Visticamāk, viņa nekad nespēs atstāt klīniku. Un šī var būt viņas pēdējā iespēja redzēt viņa mīluli.

2

Drošības apsvērumu dēļ, tikšanās ar uzticīgo suni Reidženai tika plānota atsevišķā telpā. Noteiktajā laikā pacientes dēls atveda Ričiju uz slimnīcu un devās atvēlētās telpas virzienā. Tomēr tikšanās ar suni saimniecei sanāca agrāk nekā plānots. Suns ieraudzīja Reidženu vēl koridorā, kad viņa tika vesta pārvietojamā gultā.

Atpazinis saimnieci, Ričijs burtiski metās viņai rokās. Suņa prieks bija tik sirsnīgs un aizkustinošs, ka ikviens, kas redzēja šo ainu, nevarēja valdīt asaras. Pat ārsti un medmāsas, kuri bija redzējuši daudz notikumus slimnīcā, apraudājās.

Cik gan daudz mīlestības un maiguma bija šajās minūtēs. Gribās novēlēt šai sievietei spēku, izturību un veiksmi!

©TOPRAKSTI.LV/FOTO:OFIGENNO.CC

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rudīte Koroļkova</cite>

    Cilvēki varētu pamācīties žēlsirdību un mīlestību no dzīvniekiem!

Pievienot komentāru