Šī meitene bija zvaigzne vienaudžu vidū. Viena vienīga tablete iznīcināja visu!

Tajā liktenīgajā vakarā Eimija nolēma atpūsties ar savām trim draudzenēm kādā naktsklubā. Uz deju grīdas svešinieks tuvojās viņām un piedāvāja piedzīvot jaunas sajūtas. “Tas ir tikai ekstazī”, – viņš teica un deva viņas draudzenēm pāris caurspīdīgas kapsulas ar baltu pulveri. Meitenes piekrita piedāvājumam un pieņēma noslēpumaino vielu.

Jau pēc pāris minūtēm meitenēm kļuva tik slikti, ka visas četras zaudēja samaņu. Ātrā palīdzība viņas operatīvi nogādāja slimnīcā, kur viņām tika veiktas visas nepieciešamās procedūras. Uz rīta pusi trīs meitenes atguvās, taču Eimijas stāvoklis tikai pasliktinājās. Viņa iekrita komā!

2

Nezināma preperāta lietošanas dēļ, pārstāja darboties Eimijas smadzenes. Veselu nedēļu Eimija svārstījās starp dzīvību un nāvi. Galu galā viņa izkļuva no komas, bet zaudējumi bija smagi. Eimijai ir pilnīgi paralizētas kājas, viņa tik tikko spēj kustināt rokas un katru vārdu viņa izrunā ar lielām grūtībām. Ārsti norāda, ka viņa būs uz visiem laikiem paralizēta…

4

Tajā pašā laikā policija arestēja trīs aizdomās turamos par narkotisko vielu izplatīšanu. Tie izrādījās 33 gadus vecs vīrietis un viņa divi jaunāki līdzdalībnieki 17 un 18 gadus veci. Policija noskaidro viņu saistību ar Eimijas Tomsones saindēšanu, kā arī identificē izplatītās kapsulas sastāvu.

5

Tomēr šis fakts diez vai mierinās Eimijas vecākus. Viņu mīļās meitas līdzšinējo dzīvi vairs neatgriezt. Nelaimīgās meitenes vecāki vēlas, lai arī citi uzzinātu, kādas nelaimes var nest tikai viena nezināmas izcelsmes kapsula…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru