Šo meiteni lūdza atstāt baseinu “neatbilstošas” figūras dēļ. FOTO

Kas notiek ar cilvēkiem, kad viņi atrod visabsurdākos argumentus tikai, lai apkaunotu citu cilvēku?“- tāds jautājums paliek pēc šī stāsta. Un tas norisinājās Seimuras pilsētas baseinā Tenesī štatā (ASV).

Šajā dienā diezgan slavenā mūziķa Tailera Ņūmena līgava Torija Dženkinsa parādījās apspīlētā, rozā peldkostīmā. Un tikai trīs minūtes vēlāk viņu pārsteidza pilnīgi nepamatota piezīme. Tikpat daudz laika jums vajadzēs, lai izlasītu šo stāstu!

“Es nekad neesmu pieredzējusi seksuālu uzmākšanos un/ vai kaut ko tamlīdzīgu. Līdz šim brīdim. Tātad, manai līgavai ieteica vai nu uzvilkt bikses virs peldkostīma vai atstāt baseinu, par kuru mēs maksājam 300 $ mēnesī. Toriju apvainoja tajā, ka viņa izskatās pārāk atklāti. Teica, ka par viņu ir saņemtas sūdzības jau pēc trim minūtēm, kā mēs ieradāmies!

Mēs un pieci mūsu draugi nespējām noticēt tam, kas notiek. Torija, saglabājot mieru, nolēma apmeklēt administratoru. Es tagad ļoti nožēloju, ka negāju viņas vietā.

Tur viņai tika lūgts uzņemt dažas fotogrāfijas, lai viņa varētu paskatīties uz sevi no malas. Viņi apgalvoja, ka tas ir vienīgais veids, kā parādīt, kāpēc viņas peldkostīms ir pilnīgi “nepiemērots”. Mana topošā sieva teica, ka viņa zina, kā viņa izskatās, jo pati to nopirkusi. Par to viņa saņēma atbildi: “Ja man būtu bērni, es arī nesapratu, kas ar šo peldkostīmu nav kārtībā.” Administratore teica, ka viņa negribētu, ka viņas bērni atrastos Torijas tuvumā.

Mana draudzene paskaidroja, ka viņai tiešām ir diezgan liels dibens, un 95% no lietām, ko viņa valkā, paceļas, kad viņa ģērbjas. Viņai tika ieteikts iegādāties “normālu” peldkostīmu. Torija noraidīja priekšlikumu. Tad viņa dzirdēja savāda aizliegumu: Man nebija atļauts uzklāt iedeguma losjonu uz tām ādas zonām, kurām viņa pati netiek klāt.

Uzsvars tika likts uz to, ka ķermenis ir pārāk figurēts. Nav nepieciešams bērniem uz to skatīties. “Šajā kompleksā ir daudz pusaudžu. Jums nevajadzētu viņus satraukt!”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru