Šo meiteni pameta tēvs. Tas, ko viņa teica mātei, var kļūt par mācību ikvienam.

Dzīvē ir ļoti svarīgi mācēt piedot, lai gan tas ne vienmēr ir viegli. Pat visļaunākos ienaidniekus reizēm var un pat vajag piedot, jo viss tas negatīvais, kura tā dēļ krājās, kaitē tikai vienīgi cilvēkam pašam. Kādam šīs meitenes stāsts varbūt liksies izdomāts, bet tā ir patiesība.

“Tagad manai meitai ir jau 11 gadi. Jau 7 gadus viņa nav redzējusi savu tēti. Pēdējo reizi mēs ar viņu satikāmies tad, kad meitai bija 2 gadi. Viņš jautāja, vai var atteikties no vecāku tiesībām un nemaksāt alimentus. Es piekrītu… Es gribēju pasargāt mazulīti no liekām ciešanām. Laikam, tā ir neliela maksa par to, lai nejustu sāpes un ciešanas.

Meita ļoti labi zināja, kas patiesībā ir viņas tētis. Es necentos pārliecināt meitu par to, kā viņas tēvs ir «jūras kapteinis». Kad viņai palika 4 gadi, mēs pēkšņi uzzinājām, kā manam bijušajam vīram ir vēzis. Mēs ar meitu piekritām satikties ar viņu parkā. Un, lai gan viņš bija jautājis dažas stundas mūsu laika, patiesībā tikšanās aizņēma vien 20 minūtes. Bet pēc tam viņš pazuda.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru