Meivezers ar tehnisko nokautu pieveic Makgregoru

Septītajā raundā Makgregora kāju darbība palika arvien lēnāka, un Meivezers spēcīgi trāpīja viņam pa seju. Astotajā raundā Makgregors vairs tikai atkāpās, bet devītā raunda sākumā centās lauzt cīņas gaitu ar pāris neatļautiem paņēmieniem – zemu sitienu un sitienu brīdī, kad tiesnesis bija starp cīkstoņiem. Taču Meivezers palika nesatricināms, kamēr Makgregors raunda izskaņā jau bija pārguris un tikai ar lielām pūlēm izturēja līdz raunda beigām. Bet desmitajā raundā Meivezers jau vairs neko netaupīja un nobēra Makgregoru ar sitieniem. Īrs nokdaunā nekrita, taču tiesnesis cīņu apturēja, un Meivezers uzvarēja ar tehnisko nokautu desmitajā raundā.

Pirms cīņas lielākā daļa boksa un cīņu sporta apskatnieku Makgregoram nepiedēvēja ne mazāko izredžu uz uzvaru, un šodienas cīņā tas pierādījās. Taču viņš tika līdz desmitajam raundam, turklāt pats nevienā brīdī nokdaunā nekrita (lai gan tas cīņas izskaņā tas izskatījās tikai laika jautājums).

Savukārt Meivezers parūpējās ne tikai par iespaidīgu algas čeku, bet arī savu 50. uzvaru profesionālajā boksā. Līdz ar to viņš pārspēja leģendārā Rokija Marčiāno rekordu, kurš savā karjerā bija uzvarējis 49 no 49 cīņām. Meivezeram šī, visticamāk, bija karjeras pēdējā cīņa, tiesa, par karjeras beigām viņš bija paziņojis arī iepriekš, bet tomēr atgriezās, lai cīnītos ar Makgregoru.

AVOTS: SPORTACENTRS.COM

Pievienot komentāru