Mēness aptumsums naktī uz 17. jūliju. Astroloģes Jūlijas Rolnikas padomi, kā pārdzīvot šo laiku

Mēness aptumsums Mežāža zīmē gaidāms naktī no 16. uz 17. jūliju – plkst 0.30. Retā dabas parādība būs redzama lielākajā daļā Eiropas un Āzijas, Austrālijā, Āfrikā, Dienvidamerikā un Klusā, Atlantijas un Indijas okeāna teritorijā.

Aptumsuma sākums – 16. jūlijā plkst. 23:01, maksimālā fāze 17. jūlijā plkst. 00:30, noslēgums – plkst. 01.59.

Mēness aptumsums saistīts ar cilvēka zemapziņas reakcijām. Daļējais aptumsums vairāk ietekmēs dažus personības tipus.

Priekšplānā būs darba, personisko mērķu un cilvēcisko attiecību jautājumi. Iespēja izvirzīt prioritātes nākamajiem sešiem mēnešiem.

Iespējams, vajadzēs pārskatīt pieeju problēmu risināšanai un koriģēt stratēģijas. Aptumsuma laiks norādīs, kuras dzīves jomas jāuztver kā prioritāras.

Var rasties sarežģījumi karjerā, ģimenes un mājas dzīvē, attiecībās ar tuviniekiem un draugiem. To pamatā būs kādas pagātnes kļūdas. Labākā taktika – elastīgums, balstīšanās intuīcijā, prasme ievērot likumus un noteikumus, sekot augstiem morāles standartiem.

Mēness aptumsums ļoti ietekmē mūsu emocijas, tāpēc vēlams atrast mierīgus veidus to izlādēšanai.

Kuram aptumsums bīstams?
Apstumsums ir bīstams cilvēkiem, kuri jau tāpat viegli ļaujas pārdzīvojumiem un emocijām, kā arī tām horoskopa zīmēm, kuras visvairāk skar aptumsums – un tie ir Strēlnieki un Dvīņi.

Tāpat jāuzmanās Auniem, Vēžiem, Svariem. Savukārt aptumsuma “valdnieks” Mežāzis šajās dienās var gaidīt gan lielas problēmas, gan lielu veiksmi.

Kuram aptumsums labvēlīgs?
Visveiksmīgākie būs Vērši un Jaunavas, kas var gaidīt pārmaiņas uz labo pusi gan darbā, gan attiecībās.

Pievienot komentāru