Mēness kalendārs 1. – 10. jūnijam. Kad veiksies, kad jāuzmanās?

Foto – Pixabay

Mēness kalendārs ir padomu krājums, kas balstās uz daudzu gadu novērojumiem Mēness uzvedībā. Seko astrologu ieteikumiem, lai paliktu uz pozitīva viļņa un nezaudētu veiksmi.

Eksperti norāda, ka jūnijā piesaistīt panākumus nepavisam nebūs grūti. Runa nav tikai par to, ka Mēness enerģija būs salīdzinoši pozitīva un radoša. Pats par sevi vasaras sākums ir ļoti labs laiks jauniem aizsākumiem. Jūnijs ir dabas spēka atmodas mēnesis.

1., 2. jūnijs: vasaras pirmās dienas sakritīs ar pēdējām dilstoša Mēness dienām. Tās noritēs Vērša zīmē, tāpēc var tikt dēvētas par vienām no labvēlīgākajām jūnija dienām. Mēness radošā enerģija palīdzēs tev atbrīvoties no dziļām bailēm un pārdzīvojumiem, kompleksiem un nepārliecinātības. 2.jūnijā Mēness nonāks trigonā ar Plutonu, tāpēc šī diena būs laba radošam darbam.

3.jūnijs – Jauns Mēness. Tas notiks Dvīņu zīmē, tāpēc nebūs pats labvēlīgākais. Šajā dienā labāk izvairīties no impulsivitātes un konfliktiem mīlestības un finanšu sfērā. Bīstama var būt lepnība un godkāre.

4.jūnijs – pirmā augoša Mēness diena Dvīņos. Šādas fāzes sakritība ar Gaisa stihiju ir viena no labākajām. Diena paskries ātri un nemanāmi, tāpēc jātiecas nevis pēc labākā rezultāta, bet pēc tā, lai gūtu gandarījumu no darba, mīlestības, mājas darbu veikšanas un tā tālāk.

5., 6.jūnijs: Mēness pieaugums Vēzī – bīstams laiks. Cilvēki var kļūt augstprātīgi, tāpēc saskarsmē ar viņiem nāksies izrādīt minimālas emocijas. Provokācijas un strīdi šajās divās dienās izraisīs negatīvas sekas. Jābūt uzmanīgākam centienos sākt jaunas attiecības – šis ir laiks, kad atdzimst veci kompleksi.

7., 8.jūnijs: šīs divas Mēness dienas Lauvas zīmē būs svaiga gaisa malks daudziem no mums. Šajās dienās izdosies pabeigt svarīgākos darbus un sākt jaunus. Saskarsmē ar vecāko paaudzi un priekšniecību šajās dienās labāk izvairīties no meliem, glaimiem, nenonicināt savas priekšrocības. Mīlestībā vietnes “dailyhoro.ru” eksperti iesaka izrādīt radošu pieeju.

9.,10.jūnijs: Mēness turpina augt Jaunavas zīmē. Šīs ir ļoti neitrālas dienas, turklāt 9.jūnijs ir svētdiena, kas ir ļoti labi. Izdosies kārtīgi atpūsties. Pirmdienu Jaunava arī padarīs mierīgu. Var nodarboties ar aktuālo problēmu risināšanu, kas prasa paaugstinātu uzmanības koncentrāciju. Lai piesaistītu veiksmi, var izmantot buramvārdus augoša Mēness laikā.

Pievienot komentāru