Mīlestības karma. Trīs zodiaka pāri, starp kuriem nenodzisīs kaislība

Foto – Pixabay

Šie pāri ir gluži kā liesma un ledus, tik atšķirīgi un pretēji. Liktenis tomēr tos saista ar neredzamām saitēm uz visu mūžu. Tikai trīs zodiaka pāri var atklāt īstas mīlestības nosaukumu.

Viņi visu mūžu ir atkarīgi viens no otra, šādas saites saraut ir sāpīgi un neizturami. Pat izšķīrušies un izveidojuši attiecības ar citu partneri, viņi visu dzīvi sargā atmiņas par šo mīlestību, kurā izjutuši absolūtas laimes mirkļus

VĒZIS UN MEŽĀZIS
Ja kāds spēj izkausēt Mežāža auksto sirdi, tas ir Vēzis. Viņiem nav saskarsmes punktu, pilnīgi atšķirīgas vērtības, bet jūtas viņus pārņem kā liesmas, neļaujot izvairīties.

Tikai ar Vēzi Mežāzis ar atklāt savu jutīgo pusi, viņš pārvēršas par romantiķi un aizmirst savus pragmatiskos mērķus. Vēzis vēlas vēl vairāk mīlestības, viņam ir par maz uzmanības, viņš ir prasīgs un nelokāms.

Jūtas starp šo divu zvaigžņu pārstāvjiem nekad nepaiet bez sekām. Viņi var sabiedrībā apgalvot, ka viss beidzies. Simt reizes sākt jaunu dzīvi un vienmēr atgriezties pie saknēm, tas ir, viens pie otra.

Ja viņi spēs samierināties ar rakstura atšķirībām, pārstās vilkt segu katrs uz savu pusi, iespējams atrast zelta vidusceļu, kas ļaus saglabāt un nostiprināt attiecības.

JAUNAVA UN ZIVIS
Vēl divas pilnīgi pretējas pasaules – fantāzija un realitāte, kas šajā savienībā savijas apbrīnojamā veidā. Zivis, kas dzīvo pēc sirds diktāta, ir tālas no jebkuras racionalitātes un sadzīves, savukārt Jaunava skrupulozi aprēķina katru soli.

Grūti iedomāties, ka Jaunava šajās attiecībās var mīlēt līdz sāpēm krūtīs, aizmirstot par savām vēlmēm, dzīvot tikai mīļotā cilvēka labā. Zivis savukārt dzīvo tikai ar emocijām, citādi viņas neprot.

Šīs attiecības atgādina viesuļvētru. Iemīlējušies, jūtu pārņemti, partneri milzu ātrumā lido nezināmā virzienā. Viņi neredz apkārtējo pasauli, viņiem neviens nav vajadzīgs, viņu uzskati un uzmanību uz visiem laikiem piekalta mīļotajam.

Tādā savienībā pāris ir gatavs uz jebkuriem upuriem, var atteikties no ierastā sociālā loka, mainīt ieradumus, bet nepieļaus šķiršanos. Lai gan šīs attiecības nevar saukt par mierīgām, Jaunava cenšas mācīt un audzināt Zivis. Tās savukārt mēģina mainīties, atbilst ideālam, bet galu gala tas izraisa tikai strīdus.

Tikai iemīlot viens otra trūkumus, atdodoties jūtām pilnībā, aizmirstot par aizspriedumiem, pāris var atrast savu paradīzi.

VĒRSIS UN SKORPIONS
Vērsis attiecībās atklāj sev pilnīgi jaunu, juteklisku pasauli. Viņš nokļūst Skorpiona gūstā, vairs nevalda pār sevi un saviem plāniem. Vērsis gatavs pilnībā mainīt savu dzīvi, veltīt to vienam cilvēkam, atteikties no visa un uz visiem laikiem piederēt Skorpionam.

Bet tādi upuri ar laiku Vērša apziņā rada neapmierinātību. Viņš sāk atcerēties par saviem plāniem, sāk izteikt pretenzijas. Skorpions spītīgi uzstāj uz savu, rezultātā rodas konflikts.

Skorpiona pasaule ir emocionāla un daudzšķautņaina, viņš gatavs atklāt Vērsim savus noslēpumus, veltīt viņam savu dzīvi un aizvest viņu tālu no burzmas un pārdzīvojumiem. Bet viņš nav gatavs pieņemt Vērša ideālus, drīzāk visiem spēkiem centīsies partneri mainīt.

Divi spītnieki, kas neatturami tiecas viens pie otra un alkst mīlestības. Ja viņi liks pie malas visus strīdus, apsēdīsies un izrunāsies, viss var beigties labi. Laime taču ir tepat blakus, atliek pastiept roku un to paņemt. Šis ir viņu ceļš un liktenis, no kura, kā zināms, neizbēgsi.

Pievienot komentāru