Mīlestības, kustības, saskaņas princips. Kas jāzina par 7 lielajiem dabas likumiem

Foto – Pixabay

Garīguma princips jeb Mīlestības likums
Šis likums ir pamatā visam un jūtams ikvienā no septiņiem dabas likumiem. Mīlestība ir Visuma lielākais pievilkšanās spēks. Tā ik radību tuvina pilnībai un ir bezgalīga. Kā robeža, kuru nekad nespēsim pārvarēt. Garīguma principā iekļauti visi aspekti. Un Mīlestība ir šī likuma piepildījums.

Saskaņas princips jeb Analoģijas likums
Kā augšā, tā apakšā. Mikrokosms un makrokosms ir vienoti. Tos, tāpat kā ieelpu un izelpu, nevar šķirt vienu no otra. Kas ciena mazumiņu, tas ciena arī vairumu. Visa pamatā ir vibrāciju jautājums: jo augstākas vibrācijas, jo augstāks stāvoklis.

Vibrāciju princips jeb Kustības likums
Daba pazīst tikai vienu kustības veidu – spirāli. Tā ir hiperbola, virpuļveida forma un dabā to var ieraudzīt vienmēr. Tās matemātiskā formula ir: (1:n) n=1, t. i., “viļņa garums” (daudzums), reizināts ar “biežumu” (kvalitāte), ir vienāds ar 1. Ja šo formulu izteiktu koordinātās, iegūtu līkni, kas rastos vienā bezgalībā (viļņa garums ir bezgalīgs, biežums – gandrīz nulle), un pārietu citā (viļņa garums gandrīz nulle, biežums – bezgalīgs). Cilvēkiem jāsaprot, ka esam nākuši pasaulē Dieva Tēva izelpas (alfa) brīdī un aiziesim mūžībā (pilnībā) Dievamātes ieelpas (omega) brīdī. Cilvēks arvien palielina savas vibrācijas. Tā ir evolūcija: jo augstākas vibrācijas, jo vairāk tās enerģetizētas, bet saskaņā ar šo principu enerģija nemitīgi krājas. Tas arī ir perpetuum mobile.

Polaritātes princips jeb Pievilkšanās likums
Līdzīgas vibrācijas pievelkas, pievelkas arī pluss un mīnuss. Dabā viss balstās uz līdzīgo pievilkšanos. Pozitīvi un negatīvi lādētas molekulas pievelkas, tāpat kā pievelkas vīrietis un sieviete. Polaritātes princips rada dabā valdošo duālismu.

Jebkurai ģenētiskai īpašībai kaut kur ģenētiskajā kodā ir ekvivalents. Tikai šādā pozitīvo un negatīvo polu vienībā enerģiju vibrācijas rada dzīvību. Abi poli – sieviete un vīrietis – savstarpēji notur līdzsvaru. Un šis pozitīvais impulss dzīvi notur mūžīgā kustībā.

Ritma princips jeb Elpošanas likums
Bez ritma nerodas nekas jauns. Ritms ir sirds sitiens, elpošana, viļņi, vibrācijas. Augu sulas rit, balstoties uz ritmiskuma principu, tāpat arī ķīmisko elementu periodiskajā tabulā elementi ir sakārtoti ritmiski: no viena ūdeņraža atoma rodas hēlija atoms, tad litija atoms un visbeidzot augstākajās oktāvās – urāna atoms. Viss ir viena vienīga vibrācija un apziņa.

Cēloņu un seku princips jeb Cēlonības likums
Ko sēsi, to pļausi. Nav iespējams novākt ražu, neiesējot sēklu. Cēlonības likums bieži vien ir nepareizi saprasts, jo var būt pārāk tiešs, pat cietsirdīgs. Tomēr šis likums ir tikai virziena rādītājs, kas cilvēkam atklāj pieļauto kļūdu un ļauj ātri un nesāpīgi mācīties pašam no savas un citu pieredzes.

Cēlonības likuma pirmās korektūras parasti ir nemanāmas un maigas. Ja no tām nemācās, likums kļūst uzskatāmāks un jūtamāks.

Cilvēkam cauri nemitīgi strāvo kosmosa pilnības enerģija, kas savā būtībā ir neitrāla, indivīds pats tai piešķir kvalitāti. Ja tā kvalificēta kā nepilnīga, tad vairs nerezonē ar savu avotu, nespēj atgriezties un kļūt brīva, tādēļ visu laiku maldās kaut kur blakus.

Tādā gadījumā enerģija rezonē ar savu raidītāju (cilvēku) un agri vai vēlu atgriezīsies atpakaļ pie tā, lai no jauna uzlādētos. Šo procesu dēvē arī par karmu.

Dzimuma princips jeb Patiesās sievišķības iesākuma likums
Dzimums ir visur, visam piemīt savs vīrišķā vai sievišķā princips. Sievišķais sākums – noliedzošais spēks, kas mūs paceļ tuvāk pilnībai. Vīrišķais sākums ir radošais, izejošais spēks. Pēc Analoģijas likuma, sieviete pārstāv Dievieti Māti un gudrību, bet vīrietis iemieso spēku.

Pievienot komentāru