Miljonāra Dāvja atraitne tirgo villu “Margarita”; komentē astrologs Baņķis

Ekrānšāviņš no www.astrologi.lv

Ja pareizi saprotu, Margarita grib pārdot “Margaritu?” Bez Meistara svētības? 🙂 Ja nopietni… Pavisam noteikti ir jāmaina pirms pārdošanas nosaukums, un tā ir viena daļa no bēdas. Nosaukums jau vien, nesot septītnieka vibrācijas, nav “biznesīgs” skaitlis. Ja vēl internetā klejojošā summa – septiņi miljoni – ir tiesa, tā ir pavisam neveiksmīga kombinācija, kas derēja tās kādreizējam saimniekam, bet pagalam neder saimniecei. Ieteiktu ciparus, kas kopsummā dod 3, 8, vai 9 un aizies, savā blogā www.astrologi.lv vēsta Kristaps Baņķis.

Pavisam noteikti ieteicams pēc numeroloģijas pamainīt īpašumā esošo pārvietojamo mantu un mēbeļu izvietojumu. Mājai vajadzīgs nolīgt labu pārvaldnieku, ko jaunajiem īpašniekiem nodot komplektā. Šī “villa” bez pārvaldnieka nav pielietojama.

Raugot pašas saimnieces horoskopu, nākamgad priekšā ir lieli pārmaiņu vēji un daudz ieteicamāka ir dzīve stipri mīlīgākā klimatā nekā Latvijā – jādodas prom! Jāveido jaunas attiecības, tādēļ šāds “enkurs” ar aizgājušo laikmetu patiesi nebūtu īsti vajadzīgs. Uzreiz pēc dzimšanas dienas, kas veiksmīgi sakrīt ar decembra veiksmīgajiem astrodatumiem tirdzniecības izsludināšanai, ieteicams nomainīt mākleri, jo pašai nav šādu spēju objektīvi novērtēt un pārdot, kas arī ir lielākā problēma.

Margaritas horoskopā sagriezīsies nākamgad tādas vērpetes, ka es ieteiktu – tiec vaļā no visiem dzīves balstiem un pagātnes nastas. Tu esi lemta brīvībai – par jebkuru pieklājīgu cenu. Pēc skaitliskās vibrācijas villai piestāvētu arī vairāki īpašnieki vai uzņēmumu pārraudzība.

Saimniecei nākamgad priekšā sarežģīts periods. Tirdzniecībai sekmīgāks ir 2019.gads, ja mēs runājam par lielāku cenu, un pašai saimniecei ir finansiāli iespējams šo gadu pārziemot – kas būs lielākais gada jautājums – kā ar naudām…

Margarita vēlas ļoti aptvert visu neaptveramo, un horoskops ir tāds, ka lemts brīvībai, tādēļ laiks atvadīties gan no mūžībā aizgājušā vīra pa īstam, gan no īpašumiem un maksimāli laicīgi sākt jaunu dzīvi jaunā vietā. Un Latvija pavisam noteikti nav pirmā sarakstā. Tajā brīdī, kad dzims jauna izpratne, kā pareizāk dzīvot pašai priekš sev, jebkura īpašuma pārdošana sekmēsies.

Pavisam noteikti jāpamaina padomdevēji, kuriem var būt saimnieciskas intereses. Par ko tas liecina? Ja bijusi vēlme pārdot, bet nesanāk, tad tā ir 100% palīgu vaina un neprasme tos izvēlēties, dāsni atalgojot.

Pievienot komentāru