Minimālisti jeb 7 lietas, kas vairs nepārsteidz

Lūk, neliels saraksts ar lietām, kas mani vairs neiespaido:

1. Zīmolu apģērbs

Es nekad nesapratīšu, kāpēc tas ir tik svarīgi, valkāt zīmolu apģērbu. Ļoti bieži cilvēki maksā par iespēju kļūt par staigājošu reklāmu stendu. Mani vairs nepārsteidz logo uz krekla, maka vai brillēm. Tā vietā es apbrīnoju tos, kuri var atstāt iespaidu ar savu personību un raksturu.

2. Karātu skaits rotaslietās

Manā jaunajā grāmatā ir nodaļa par Braenu un Nikolu, kurš ir precējies jau 5 gadus, un katru dienu kaut ko sev atsaka, lai nomaksātu parādu par laulības gredzenu. Varbūt kāds ir apbrīnojis akmeņa lielumu, bet lielākā daļa no tiem nav pat pateikuši to vārdos. Vai tas ir tādu pūļu vērts?

3. Automašīnas cena

Protams, auto drošība ir ļoti svarīga, jo īpaši, ja mēs tajā pavadām daudz laika. Bet mūsdienās luksusa un sporta automašīnas ir kaut kas vairāk nekā tikai transporta līdzeklis, piemēram, tagad tas ir diezgan labs veids, kā 60 sekundēs izraisīt svešinieku apbrīnu, kamēr deg sarkanais luksofora signāls.

4. Mājas platība

Privātmāja- garants stabilitātei un mieram, un es biju patiesi lepns, kad es nopirku māju savai ģimenei. Bet pirms dažiem gadiem mēs pārcēlāmies uz mazāku māju, un es nekad neesmu nožēlojis šo lēmumu. Kad es braucu garām savrupmājām, tad es atceros, cik mēs esam laimīgi mūsu mazajā un mājīgajā ligzdā.

5. Bankas konta izmērs

Absolūtais mērs panākumiem mūsdienu pasaulē ir personīgās bagātības lielums. Mēs neesam pirmie, kam ir šāda pieeja: šādi standarti pastāv visu laiku. Bet, varbūt, uzkrāto līdzekļu summa bankas kontā nav panākumi? Varbūt labo lietu, ko mēs varam izdarīt mūža laikā, summa- daudz labāks pasākums?

6. Mobilā tālruņa modelis

Burtiski pāris dienu atpakaļ gāju pa parku ar saviem bērniem un viņu draugiem. Es biju ļoti pārsteigts, bet jaunatne visvairāk runāja par tehnoloģijām. “Kāds Tev ir iPhone? Kāds ir iPod modelis? Uzminiet, kuram dzimšanas dienā uzdāvināja jaunu viedtālruni? “Bērni, kas jaunāki par 10 gadiem, tērē laiku, lai pārrunātu jaunākās tehnoloģijas. Un es gribēju pārtraukt tos, bet laikus atguvos: pieaugušie patiesībā nav tālu no tā paša.

7. Fotogrāfijas sociālajos tīklos

Gandrīz katrs publicē skaistu priekšstatu par savu dzīvi- no jaunām drēbēm un restorānu maltītēm līdz fotogrāfijām no koncertiem un lidmašīnu bortiem. Šie attēli tiek izvēlēti rūpīgi un tiek publicēti tikai interesantākie momenti. Dīvaini, bet tad mēs vainojam spīdīgos žurnālus un reklāmas, kas pārmērīgi lieto fotošopu, kamēr paši vienmēr rediģējam savu dzīvi pirms kopīgošanas sociālajos tīklos.

Mēģināsim pārsteigt un iedvesmot citus nevis ar mūsu lietām, bet pašu dzīvi un pieredzi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: adme.ru

Pievienot komentāru