Mirstošs bezpajumtnieks sēdēja apskāvis savu suni. Uzzinot viņa pēdējo vēlēšanos es nespēju turēt asaras! FOTO, VIDEO

Onkuli sauca Klifords Džeims Gerberts. Desmit gadus atpakaļ viņam bija sava ferma un autoserviss. Viss nogāja greizi 2006. gadā. Pēc operācijas viņam sākās veselības problēmas. Strādāt kā agrāk viņš vairs nevarēja. Ar laiku vīrietim bija jāpārdod viss sev piederošais, lai tiktu vaļā no parādiem.

Par labāko draugu viņam palika vien viens suns. Vīrietis viņu iesauca par Mazuli un izturējās pret dzīvnieku kā pret savu dēlu. Diemžēl Klifordam bija atlicis vien neilgs laiks ko dzīvot. Vēzis vīrieti iznīcināja no iekšpuses. Ejot pie ārstiem viņš uzzināja baisu vēsti – viņam vien atlicis pāris nedēļas!

Sev vīrietis vairs neko negribēja. Vienīgais ko bezpajumtnieks vēlējās atrast labas un gādīgas mājas savam sunim Mazulim. Nejaušiem cilvēkiem Klifords netaisījās nemaz atdot savu uzticamo draugu. Viņš pats suni bija atņēmis kādam neģēlim, kas trenēja suni cīņām. Dzirdot šo stāstu Dženija nolēma palīdzēt vīrietim. Sieviete ievietoja sludinājumu internetā uz kuru atsaucās ļoti daudz cilvēku.

Pateicoties cilvēku atbalstam Klifords ar savu suni pēdējās dienas var pavadīt komfortā, siltumā un ēdiens viņam ir pietiekoši. Cilvēki pat bija vīrietim sameklējuši ģitāru uz, kuras viņš ļoti mīlēja agrāk spēlēt. Par mazuli cilvēki arī nebija aizmirsuši. Pateicoties cilvēku atbalstam sunim jau bija sagādātas siltas mājas un mīloši saimnieki!

Jaunajā vietā Mazulis varēs spēlēties ar citiem suņiem. Viņu lutinās un mīlēs, jo ģimene viņu jau bija iemīlējusi no pirmā acu skatiena. Pats Klifords saka, ka tagad kad viņa vēlēšanās ir izpildīta viņam vairs nav tik bail mirt.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video un lasītu tālāk!

Pievienot komentāru