Naktī no 4. uz 5. jūliju – reta planētu parāde. Esi gatavs pārmaiņām!


Ir cilvēki, kas baidās no jebkādām pārmaiņām. Un, lai gan miers atgādina stāvošo ūdeni, nav svarīgi. Tāpēc, ka viņiem šeit viss ir zināms, viņi var izvairīties no jebkādiem satricinājumiem.

Bet viņus nav jāapskauž, jo mēs dzīvojam pārmaiņu laikmetā. Visuma nakts noslēdzas, iestājas mīlestības un gaismas laikmets, mūsu pasaule piepildās ar jaunām un spilgtām enerģijām. Un notiek visas pasaules transformācija, viss, kas neatbilst jaunajām enerģijām, paliek pagātnē.

Šo laiku nogaidīt “miera ostā” nav iespējams, jo pārmaiņām pakļauti viss un viss. Tikai tādā gadījumā ir jāsaskaras ar dažādām krīzēm un satricinājumiem. Tas ir veids, kā sapurināt cilvēkus un piespiest virzīties uz priekšu.

Daļa cilvēku bez domāšanas tver visu jauno. Dažreiz tā vairs nav drosme, bet gan neprātība. Diezgan bieži tas ir veids, kā aizbēgt no sevis, piepildīt savu dzīvi ar spilgtām krāsām, lai apslāpētu kādu iekšējo stāvokli. Bet jaunajā laikmetā ar šiem zemūdens akmeņiem un vilšanos dvēselē dzīvot nav iespējams. Un arī šai cilvēku kategorijai tagad ir jāsaskaras ar patiesību – labāk tikt galā ar savām iekšējām problēmām, nevis maskēt tās.

Šis gads var šķist pārmērīgi piesātināts ar dažādiem notikumiem. Turpmāk katrs gads būs spilgts un auglīgs, katra sezonu maiņa, saules aktivitātes periods saistīsies ar jaunām pārmaiņām sevī, dzīvē, mūsu pasaulē kopumā.

Taču pat šai gadījumā nakts no 2020. gada 4. uz 5. jūliju izceļas ar savu spēku un maģiju.

Šodien mūsu saules sistēmā notiek kārtējā planētu parāde.

Jā, šādi enerģijas sarežģījumi notiek periodiski, un vienmēr uz zemes bijuši cilvēki, kas to varējuši izmantot. Bet mūsdienās mūsu Saules sistēmas planētas rada enerģiju, lai atklātu jaunas iespējas visiem cilvēkiem, kuri ir gatavi tās atklāt, piecelties un ieiet jaunā attīstības vilnī.

Visiem, kuri jau sen izjūt vienotību ar šo pasauli, šodien ir iespējams pilnīgi viss. Šodienas enerģija ļauj atklāt jebkādus ceļus, jebkādas iespējas, iegūt jaunas īpašības. Atdzimt, atjaunoties savā spožumā, kļūt par to dižo cilvēku, kuram jau sen ir spilgta dzīves uztvere.

Tas prasa jaunu izturēšanās veidu, jo atgriešanās pie veciem modeļiem vairs nav iespējama.

Vakaros, kad mēness būs maksimāli spilgts, jāiziet ārā. Iepriekš pārdomājiet maršrutu savā apkaimē un dodieties uz ielas tā, lai jūs varētu staigāt pa platu un līdzenu ceļu pretī Mēnesim, lai Mēness gaisma izgaismotu jūsu ceļu.

Iepriekš atbrīvoties no jebkādiem uztveres ierobežojumiem, nav nekādas nozīmes pārliecībai un saistībai ar dažādām enerģijām. Tās ir daļa no mūsu pasaules, un tagad ir pienācis laiks izmantot visus resursus.

Ejiet pa apgaismoto ceļu pretī Mēnesim. Un izbaudiet savus enerģijas spārnus, paplašiniet savu dabisko stāvokli, sajūtiet sevi vienā rindā ar planētām… Atbrīvojieties no laika ierobežojumiem, nemēģiniet to notvert. Vienkārši paliec šajā varenajā enerģijā. Vēl jo vairāk, šajā procesā piedalās arī galaktiskie dalībnieki. Un šī unikālā telpa būs aktīva gandrīz divas nedēļas.

No šodienas sākas lielas pārmaiņas. Pirmajām divām iepriekš aprakstītajām cilvēku kategorijām šis mēnesis var kļūt ļoti sāpīgs, jo, lai atbilstu jaunajām enerģijām, būs jāmainās kaut vai piespiedu kārtā.

Bet tiem, kuri jau ir gatavi atklāt savu spēku, meistarību, mirdzumu, mīlestību un laimi, tas būs neparastu panākumu mēnesis.

Tagad ir viegli atklāties jebkurās jaunās kvalitātēs vai iemaņās, kuru apguvei citā laikā varētu būt vajadzīgs daudz laika un pūļu. Tagad viss ir viegli, tikai jātver pasaule plašāk. Un jāsaka tai “jā”.

Esiet gatavi tam, ka jūsu dzīve vairs nekad nebūs tāda pati kā agrāk!

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru