Nāvei nolemts vīrietis uzgāja pamestu baznīcu un nolēma to atjaunot. Augstākie spēki viņam dāsni pateicās!

Kad Gregam Tomasam 57 gadu vecumā tika diagnosticēts ceturtās pakāpes vēzis, ārsti nedeva viņam daudz cerību uz atveseļošanos. Audzējs bija skāris galvu un kaklu, un ārsti prognozēja, ka vīrietim atlikuši vien pāris mēneši.

Viņi teica manai ģimenei dzīvot tālāk un sākt plānot manas bēres,” teica Gregs.

Pēc tam, kad viņš aizgāja no darba, vīrietis sāka staigāties pa laukiem ar savu suni, cerot tikt galā ar stresu un nomierināt dvēseli. Vienas no šīm pastaigām laikā Gregs uzgāja kaut ko, kas mainīja viņa dzīvi uz visiem laikiem.

Šajā dienā vīrietis nolēma pastaigāties pa citu ceļu, kā rezultātā viņš uzgāja vecu, pamestu baznīcu.

Baznīcu bija uzbūvējuši čehu kolonisti pirms 150 gadiem, bet vairāk nekā 100 gadus tā vairs nepildīja savu funkciju. Šajā laikā baznīcas pamati bija sapuvuši, krāsa nolupusi, bet jumts sadalījies uz pusēm.

Gregs sēdēja uz soļiem baznīcas priekšā un sāka raudāt. Viņš pievērsās Dievam, lūdzot viņam brīnumu.

Sēžot uz ceļiem, Gregam radās vēlme ieskatīties baznīcā. Kad viņš atvēra durvis, viņš uzreiz juta, ka vienkārši nepieciešams atjaunot baznīcas agrāko izskatu un slavu.

Gregs apsprieda šo jautājumu ar baznīcai blakus esošās kapsētas fonda mantzini, un drīz vien ķērās pie darba. Darbs viņam kļuva par sava veida terapiju. Kad vīrietis notīrīja veco krāsu un atjaunota saplaisājušās sienas, viņš juta mieru un atvieglojumu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru