Negaidīts atklājums bin Ladena datorā satrauc visu pasauli!

Osams bin Ladens, pazīstams arī kā terorists Nr. 1, ir starptautiskās teroristu organizācijas Al-Qaeda dibinātājs un pirmais vadītājs. Tās locekļiem tiek piedēvēts lielākais teroristu uzbrukums mūsdienu vēsturē – uzbrukums Pasaules Tirdzniecības centram Ņujorkā 11. septembrī.

2011. gada maijā militārās operācijas “Neptūna sķēps” rezultātā bin Ladenu nogalināja ASV spēki pēc Baraka Obamas pavēles. Osams tika noķerts viņa mājās Abuttabadā, Pakistānā.

Ne tik sen CIP sāka izpaust dažādus slepenus arhīvus, un 1.novembrī tika publicēti dati par Osamu bin Ladenu. Tagad pēdējā desmitgadē šausminošākā persona kļuvusi par interneta zvaigzni.

Vienā no arhīviem bija saraksts ar to, kas tika atrasts bin Ladena personīgā klēpjdatora cietajā diskā. Kā izrādījās, teroristu intereses ir tādas pašas kā visiem.

Tika atrasti 174 gigabaiti video, 7,4 gigabaiti attēlu un 18 gigabaitu citu failu, tostarp vīrusi, bojāti faili un pornogrāfija.

Visvairāk apbrīnojami ir tieši video. Al-Qaeda vadītājam bija milzīga anime kolekcija, kas ietvēra tādus slavenus nosaukumus kā Naruto, Bleach, Final Fantasy un Devil May Cry. Tika atrasta arī virkne multfilmu: “Toms un Džerijs”, “Dzenis Vudijs” un “Aitiņa Šons”.

Tāpat terorista cietajā diskā tika atrasts liels skaits vīrusu videoklipu un tajā laikā populāras memes. Kā ķirsis uz kūkas bija 28 video pamācības tamborēšanā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru