Nekādā gadījumā nepērkat un neēdat ŠO ĶIPLOKU! Lūk kāpēc!

Lūk, kas jums ir jāzina, ja taisāties pirkt ķiploku.
  • Ķiploks, kas izaudzēts bez pesticīdiem, ir daudz garšīgāks par Ķīnā audzēto. Asā un dedzinošā garša liecina par to, ka jūs esat iegādājies labas kvalitātes produktu.
  • Ja ķiplokam nav noņemts stumbrs un saknes, tad ķiplokam ir jābūt labam. Ķīnas fermeri bieži nogriež saknes un stumbru, lai samazinātu ķiploka svaru un ieekonomētu uz transportēšanas izmaksām.
  • Ķiploks no Ķīnas ir vieglāks par mūsu pašu produktu.
  • Toksisko vielu iedarbības dēļ audzēšanas procesā un karstās apstrādes dēļ ķiploks var palikt zaļš vai arī zils. Nobeigumā atzīmēsim, ka labākais veids, kā izmantot visas ķiploka īpašības, ir to iegādāties no vietējiem fermeriem.

AVOTS: manaoga.lv

Pievienot komentāru