Kailas māmiņas foto, kas zīda savu mazuli vannā, sadalīja interneta lietotājus divās nometnēs. FOTO

Sociālajos tīklos, piemēram, Instagram ir vairāki fitnesa mammu konti, kurām ir teju pieci bērni, bet viņas spējušas viegli atgūt savu iepriekšējo formu pēc dzemdībām, izmantojot intensīvus treniņus.

Šāds fitnesa uzplaukums izdara spiedienu uz tām māmiņām, kas nevar zaudēt svaru dažu mēnešu laikā pēc mazuļa dzimšanas. Galu galā, nespējai zaudēt svaru var būt dažādi iemesli, ne tikai slinkums un nevēlēšanās strādāt ar savu ķermeni…

Četru bērnu mamma no Līdsas Jorkšīrā, 26 gadus vecā Emi Vollere nevilcinājās izvietot tīmeklī fotoattēlu, kurā viņa ir kaila vannā un baro ar krūti savu meitu Alisi, kurai tajā laikā bija tikai 12 nedēļas.

Sieviete to izdarīja, lai atbalstītu visas mātes, kurām ir tik pat grūti nomest lieko svaru.

Emi dalās savos iespaidos: “Man šķita, ka es izskatos briesmīgi šajos attēlos: strijas, liels vēders… Bet cilvēki komentāros zem foto rakstīja, ka tas ir labākais, ko viņi ir redzējuši savādzīvē!

Tagad man ir vienalga, kā izskatās mans ķermenis. Šis organisms deva dzīvību manam bērnam, tāpēc ir loģiski, ka man karājas vēders.

Es tikai pirms 12 nedēļām dzemdēju bērnu. Sievietes ķermenis var izturēt daudz, bet, diemžēl, es neesmu Supersieviete. Tas ir dabisks process, kura rezultātā es izskatos, kā izskatos. Man bija iespēja iedvesmot citas sievietes apbrīnot savu ķermeni.

Daudzas mammas ir publicējušas privātas fotogrāfijas, kas uzņemtas zīdīšanas laikā. Neviens no mums nav perfekts. Galvenais ir tas, ka sievietes pieņem sevi, kādas tās ir.

Mūsu ķermeņi ir spēcīgi un skaisti.”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru