Nervus stindzinošs atradums taizemiešu klosterī! Lūk, ko atrada saldētavā… FOTO

 

Šis meža klosteris tika dibināts 1994. gadā kā patvērums savvaļas dzīvniekiem, kuru vidū bija vairāki tīģeri. Tagad viņu tur ir 137. Taizemes policija uzsākusi operāciju plēsoņu izņemšanai no klostera teritorijas. Mūki nevēlējās adot dzīvniekus, bet pēc tiesas lēmuma padevās. Attiecībā uz mirušajiem mazuļiem, klostera administrācija stāsta, ka to mirstīgās atliekas bija nepieciešams iesaldēt, lai būtu pierādījumi pret apgalvojumiem par šo dzīvnieku tirdzniecību.

2 (1)

Saskaņā ar daudzo tūristu atsauksmēm un īpašu iestāžu pārbaudēm, tika konstatēts, ka tīģeri tika turēti tālu no labākajiem apstākļiem. Organizācija Care For the Wild International apgalvo, ka Tīģeru templis piedalījās pagrīdes tīģeru apmaiņā ar Laosu, kas ir pretrunā ar Starptautiskās tirdzniecības ar apdraudēto savvaļas sugu dzīvniekiem un augiem konvenciju.

3 (1)

Starp citu, Tīģeru templis ir ļoti populārs tūristu vidū un ir viens no dārgākajiem objektiem Taizemē. Apmeklētājiem ir atļauts barot dzīvniekus un fotografēties ar viņiem par maksu, neskatoties uz to, ka klosterim ir aizliegts iekasēt jebkuru maksu. Saskaņā ar neoficiāliem datiem, tādā veidā mūki gūst gada ienākumus $ 3 000 000 apmērā.

4 (1)

Grūti pateikt, kas īsti noticis patiesībā. Taizemes varas iestādes vēl nav pienācīgi visu izmeklējušas, tikmēr klosteris apmeklētājiem ir uz laiku slēgts.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO:ofigenno.cc

Pievienot komentāru