Nesteidzies šo puisi saukt par izvirtuli! Viņš sieviešu apakšveļu valkā īpaša iemesla dēļ!

Amerikānim Benjaminam Eštonam Kūperam no Ņūfrīdomas pilsētas Pensilvānijā uz īsu brīdi izdevās iejusties sievietes ādā. Tas ļāva viņam izdarīt negaidītu atklājumu, ar kuru viņš steidzās dalīties savā Facebook lapā.

“Kādu dienu mana draudzene nolēma atjaunināt savu garderobi, un es viņai palīdzēju ieviest kārtību skapī. Kad es šķiroju drēbes, es pamanīju dīvainu lietu: gandrīz visas no tām bija XL izmērs! Bet visvairāk pārsteidza tas, ka viņa nemaz neizskatījās tik liela.

Intereses pēc es uzmērīju dažas draudzenes drēbes, un tās man tīri labi derēja. Ar to es nedomāju, ka tās man skaisti saskanēja ar seju, bet gan lieliski “sēdēja”. Tas saniknoja mani!

Lieta slēpjas tajā, ka es neesmu plecīgs cilvēks. Es valkāju S vai M izmēra apģērbu. Bet visvairāk aizskaroši, ka manu meiteni arī nevar nosaukt par resnu vai apaļīgu. Viņa izskatās tāpat kā vairums meitenes viņas vecumā. Es negaidīju, ka atšķirība vīriešu un sieviešu izmēros ir tik liela!

Tagad es saprotu, kāpēc ir pat 8 gadus vecas meitenes, kas cieš no anoreksijas. Tas viss saistīts ar pilnīgi sagrozītiem standartiem! Es uzskatu, ka nav normāli, kad skaista un vilinoša meitene tiek piespiesta justies resna, jo ​​etiķete uz drēbēm par to vēsta (izmērs XL burtiski tulkojams kā “ļoti liels”).

Pie velna tādus standartus!”

2

Benjamiņa karstais vēstījums aizskāris daudzu lietotāju sirdis- viņa ieraksts pārpublicēts teju 300 tūkstošu reižu!

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru