Nevainīga lieta, ko dara daudzi vecāki, varēja nogalināt viņas meitu…

 

Sieviete gatavoja vakariņas, kad uz plīts izcēlās uguns, kas iešāvās viņai sejā, uz kakla un krūtīm. Kā rezultātā viņa saņēma smagus apdegumus. Bet, ja tajā brīdī uz viņas krūtīm slingā būtu atradusies arī meitiņa, viss būtu beidzies daudz traģiskāk. Tagad Mollija patiesi cer, ka citi vecāki izdarīs secinājumus no viņas piedzīvotā:

“Tas ir briesmīgi un sāpīgi, bet katru reizi, kad es domāju, ka mana meita ciestu kopā ar mani, es pateicos Dievam, un saprotu, ka man nereāli paveicās. Šķiet, ka sargeņģelis tajā vakarā sargāja manu meitiņu!”

Tagad Mollija sev apsolījusi, ka viņas bērnam nav vietas virtuvē. Vismaz līdz brīdim, kamēr tas tiek nēsāts slingā: “Es uzskatu, ka katram no vecākiem ir jāņem vērā šie riski. Un es jūtu, ka tas ir mans pienākums brīdināt ikvienu, kuram mājās ir zīdainis. Kopš tā laika, kad es publicēju savu stāstu Facebook, esmu saņēmusi desmitiem vēstuļu no mātēm, kas manī atpazīst sevi.”

Šī lieta var šķist neparasta – ne katru dienu plīts aizdegas, bet labāk neizaicināt likteni un nepārbaudīt, kas ar jums var notikt!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru