No kāda indieša kunģa, izņem 40 norītus nažus! VIDEO

Pārbaužu laikā ārsti bija pārsteigti ar iespaidīgo, norīto nažu daudzumu. Pacients atzinās, ka divus mēnešus izjutis nepārvaramu vēlmi norīt šos galda piederumus, jo viņam iepatikusies to ”garša”. Vīrietis veiksmīgi slēpis šo ”našķošanos” no sievas un bērniem.

Ārstiem diagnostikai un operācijas plānošanai aizgāja divas dienas, bet pati operācija norisinājās 5 stundas.

«Mēs ļoti nervozējām jo mazākā kļūme varēja novest pie pacienta nāves. Savā divdesmit gadu darba pieredzē nebiju saskāries ar ko tādu. Kad mēs izņēmām nažus, daži bija salocīti, citi atvērti, bet citi bija pat sākuši rūsēt, vai bija salauzti. Garākais nazis sasniedzis 18 centimetru garumu» — Stāsta ārsts.

NAZ2

Pēc dažām dienām nažu ”rijēju” izrakstija no slimnīcas , bet vēl pirms tam viņam nācās apmeklēt psihiatru. Psihiatrs uzskata, ka šis vīrietis ir slims ar retu, un vēl zinātnei nezināmu garīgo traucējumu. Vīrieti uzmana arī neatkarīga ekspertu komanda, lai vīrietis neatgrieztos vēlme pēc kaut kā tāda. Pats vīrietis apgalvo, ka tā vairs nedarīs, un ir pavisam cits cilvēks. Ārsti vīrietim ieteica, ja kādreiz uznāk šī nepārvaramā vēlme pēc dzelzs, lai nažu vietā viņš izvēlas spinātus.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: quibbll.com

Pievienot komentāru