No šīs meitenītes ausīm ārsti izvilka vairāk kā 1000 gigantiskas skudras. Neviens nesaprot, kur tās rodas. FOTO/ VIDEO

Izmisušie meitenes vecāki apgalvo, ka viņi ir mēģinājuši visu, sākot no medicīnas iespējām un beidzot ar dziedniekiem, bet nekas no tā nav palīdzējis atbrīvot meiteni no kukaiņiem.

Ārsti apmeklējuši arī meitenes ģimenes mājokli, lai pārbaudītu sadzīves apstākļus, taču neatklāja nekādus negatīvos faktorus.

“Ģimene dzīvo normālu dzīvi un tai nav neveselīga mājas vide, tāpēc mēs nevaram vainot dzīves apstākļus. Medicīnas vēsturē pat nekas tāds nav zināms” teic ārsti.

Interesantākais šajā visā ir tas, ka ne ārsti, ne dziednieki nespēj pateikt, kur šīs skudras rodas.

2

Mēs bērnam veicām visas iespējamās pārbaudes, ieskaitot magnetorezonansi un CT (datortomogrāfiju), bet tās uzrādīja, ka meitenei viss ir kārtībā. Mēs arī neatklājām nekādas novirzes ausīs. Meitene nejūt sāpes, neskatoties uz to, ka skudras viņai iekož, nekāds kaitējums bungādiņai arī nav konstatēts” saka Dr. Džavahars Talsanija, vecākais Gudžaratas slimnīcas LOR ķirurgs.

Video, kas uzņemts ar endoskopiskās kameras palīdzību, parāda milzu skudras izņemšanu no meitenes ausīm.

https://youtu.be/zmon48Z72Ow

Meitenei ir bail iet uz skolu, jo klasesbiedr viņu apsmej, jo dažas reizes skudras ir rāpojušas ārā no viņas ausīm tieši nodarbību laikā.
Meitenes ģimene var tikai lūgt Dievu, un cerēt, ka ārsti tomēr varēs atrast veidu, kā izārstēt meitenes unikālo slimību.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru