Noslēpumaina kāzu dāvana un vēstule, ko atvēra 9 gadus pēc kāzām. Uzzini, kas tajā īpašs! FOTO

Pāris nesen apsprieda gaidāmās draugu kāzas, un, kad apspriede nonāca līdz dāvanai, viņi atcerējās par savu noslēpumaino kāzu dāvanu, kas krāja putekļus skapī. Tad viņi nolēma beidzot atvērt dāvanu un apskatīt, kas tik noslēpumains paslēptas kastē, un kas ir rakstīts vēstulē.

Tā pati noslēpumainā dāvana un pievienotā zīmīte.

1

Lūk, ko Ketija rakstīja savā lapā Facebook: “Es domāju par mūsu kāzām (tās bija pirms 9 gadiem) un centos atcerēties dāvanas, kas man daudz nozīmēja. Pats smieklīgākais? Visnozīmīgākā dāvana joprojām guļ skapī neatvērta!

Patiesībā, es domāju, ka mēs izvairījāmies atvērt dāvanu, jo tā simbolizē mūsu neveiksmi. Vai šis bijis spēcīgākais strīds, lai atvērtu to? Un ko tad, ja tas nav sliktākais no mūsu strīdiem?

Mēs abi domājām, ka kastes iekšpusē  ir kas svarīgs laulības saglabāšanai- mūžvecs triks, kas sagatavots mums- jaunlaulātajiem. Galu galā, mana tante ir bija precējusies gandrīz pusgadsimtu.”

atverot dāvanu, viņi atklāja, ka iekšā nebija burvju risinājums. Nebija nekādas atbildes noslēpumainajai ilgajai kopā būšanai. Kastē bija tikai vīna glāzes, vāze un vannas komplekts.

2

Bet aploksnē bija divas necilas zīmītes, kas piespraustas naudai.

3

Ketijas zīmītē bija rakstīts: “Nopērc picu, garneles vai kaut ko, kas jums abiem patīk, kamēr vanna gatavojas.”

Brendonam Alisone deva citu padomu: “Nopērc ziedus un pudeli vīna.”

Neskatoties uz to, ka dāvanā nebija ietverts nekas maģisks un pārcilvēcīgs, Ketija iespēja atrast tajā ir daudz lielāku jēgu:

“Kamēr šī kaste 9 gadus nogulēja dažādos skapja plauktos krādama putekļus, tā mums iemācīja iecietību, savstarpējo sapratni, spēju rast kompromisu un pacietību”

“Šodien mēs esam nolēmuši atvērt kasti, jo es beidzot sapratu, ka līdzekļi, lai izveidotu spēcīgu un veselīgu laulību, nekad nav bijuši kastē. Tie ir mūsos!”

Mēs, protams, nezinām vai tiešām tāda bija tantes Elisones cerība, taču šī, iespējams, ir pati labākā kāzu dāvana!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru