Novembra valdnieks Skorpions: slēpts jūtīgums un milzu enerģija

Distant Love Water Rose Moon Flowers Awesome Wallpapers

Veselības jautājumos (tāpat kā visos citos) viņš sevi uzskata par lielu gudrinieku un nepakļaujas citu ieteikumiem apmeklēt ārstu. Viņiem ir arī milzīga izturība un pēc slimības viņi ātri atkopjas, novembra valdnieku apraksta astroloģe Māra Ošurka.

Skorpioni parasti cenšas valdīt gan pār savām emocijām, gan sejas vaibstiem. Arī viņu izskats atstāj bezkaislīga cilvēka iespaidu, bet tas ir mānīgs, jo īstenībā Skorpioni ir jūtīgi, tikai to slēpj.

VAIRĀK LASI MĀRAS OŠUROKAS GRĀMATĀ “IEPAZĪSTI ASTROLOĢIJU”!

Pēc izskata viņi ir plecīgi, ar biezām uzacīm un aukstām acīm. Viņi mīl labi paēst, tāpēc nereti ir apaļīgi.

Skorpioni neuzticas ārstiem un cenšas paši tikt galā ar savu slimību. Viņi ir pacietīgi un izturīgi, un to spēja pretoties slimībām ir augstāka nekā citām zīmēm.

LASI VAIRĀK: HOROSKOPS LĪDZ 20. NOVEMBRIM

Skorpioni ir ilgdzīvotāji. Skorpioni daudz strādā un bieži nodara pāri savam organismam, neļaudami sev pietiekami izgulēties un atpūsties. Viņi ilgstoši var iztikt bez ērtībām, miega un ēdiena.

Skorpiona veselība zināmā mērā tik tiešām atrodas viņa paša rokās. Viņš var vai nu izdziedināt sevi, vai arī pakļaut slimībai.

Jau kopš dzimšanas Skorpions apveltīts ar pašizārstēšanās spējām un lielu dzīvesspēku. Viņi slimo reti, bet smagi.

Visbiežāk Skorpionam sāp kakls, sirds, mugura, kājas vai asiņo deguns. Iespējama arī vēnu paplašināšanās. Nicinot baiļu sajūtas, viņi nereti ir pārgalvīgi, tādējādi iespējamas traumatiskas situācijas.

Skorpionam īpaši jāsargās no ugunsgrēkiem un sprādzieniem. Skorpiona dzīves enerģija ir tik spēcīga, ka viņam dzimstot nepieciešama lielāka papildu enerģija.

Ja ņem vērā fizikas nezūdamības likumu, tad iespējams, ka arī Skorpiona radinieku nāve vienu gadu pirms vai pēc viņa dzimšanas ir saistīta ar to, ka nepieciešama liela enerģija, lai dzimtu Skorpions. Un otrādi — kad Skorpions aiziet no dzīves, atbrīvotās enerģijas paliek tik daudz, ka pietiek kādas jaunas radības nākšanai pasaulē, tāpēc gadu pirms vai pēc viņa nāves piedzimst jauns radinieks. Tomēr tie ir tikai interesanti pieņēmumi.

Pievienot komentāru