Oho! Latvijā dzimusi jauna ezoteriķe – Liene Šomase (VIDEO)

Ekrānuzņēmums no Facebook

Dziedātāja Liene Šomase ķērusies pie jaunas karjeras veidošanas – viņa sākusi darboties ezoterikas jomā, lai ar elpošanas palīdzību sniegtu garīgo un fizisko veselību, vēsta izdevums “Privātā Dzīve”.

Šomase pati jau astoņus gadus praktizējot “tehnisko elpošanu”, bet piecus gadus ir sociālā uzņēmēja. Viņa atminas, ka par elpošanu sākusi interesēties kopš laika, kad kādā koncertā piedzīvojusi grūtības ar elpošanu augstas temperatūras dēļ.

“Man tajā laikā bija pieci studenti, un es sāku viņus pētīt. Uzdevu dažādus elpošanas vingrinājumus un redzēju uzlabojumus. Konsultējos ar dakteriem, stāstīju novērojumus, un dakteri manu darbošanos akceptēja. Man vēl gads nepieciešams, lai es varētu patentēt savu metodi, jo šis process ir sarežģīts,” atklāja Liene.

Viņa sevi dēvē par “meiteni no laukiem, kas strādā ar elpošanu.” Pēc viņas vārdiem strādāt ar elpošanu ir liela atbildība, turklāt viņa darbojas ar bērniem, kas sirgst ar autismu, vēzi, šizofrēniju.

Uz jautājumu, vai Lienei ir kāds sertifikāts, kas apliecina, ka viņa var vadīt elpošanas prakses, Šomase uzsver, ka sertifikāts – tas nav nekas, galvenais esot tas, ka viņa redz, ka viņas metodes tiešām ir efektīvas.

COMMENTS

Pievienot komentāru