Oktobra jubilāru plusi un mīnusi. Uzzini, kādi ir šie Svari un Skorpioni!

Ja esi dzimis oktobrī, tev piemīt noteiktas unikālas un individuālas īpašības, kas tevi atšķir no visiem pārējiem. Tu esi nācis pasaulē pašā zelta rudens pilnbriedā un ražas sezonas kulminācijā, tev raksturīgs siltums un draudzīgums.

Oktobris ir Svaru mēnesis (ieskaitot 22. datumu), bet no 23. oktobra jau sākas Skorpiona teritorija. Abos gadījumos redzam, ka katrai zodiaka zīmei ir gan gaišās, gan tumšās rakstura iezīmes.

Oktobra Svaru plusi (1.-22. oktobris)

1. Draudzīgums. Svari draudzējas ar cilvēkiem no visiem sabiedrības lokiem. Viņiem patīk komunikācija, un viņi vienmēr meklē kaut ko jaunu un interesantu. Viņi ir īsti komandas spēlētāji un, kā likums, pulcina ap sevi līdzīgi domājošos.

2. Radošums. Svari var izpausties mūzikā, teātrī un pat kulinārijā un modē. Viņiem patīk izpaust savu intelektu ar radošas darbības starpniecību, viņi dievina visu skaisto un estētisko.

3. Labdabīgums. Svari neieredz konfliktus. Viņi var būt ideālisti un miermīlīgi cilvēki ar rāmu raksturu Viņiem ir talants uzturēt harmoniju un līdzsvaru, lai gan no malas var izskatīties nepastāvīgi un neizlēmīgi.

4. Diplomātiskums. Svari saprot citu cilvēku viedokļus, jo vēlas pozitīvi mijiedarboties ar apkārtējiem. Viņiem ir liels potenciāls kļūt par labiem līderiem. Turklāt viņi ir lieliski klausītāji un iejūtīgas personības.

Oktobra Svaru mīnusi (1.-22. oktobris)

1. Nenoturība. Svari viegli maina viedokli citu cilvēku ietekmē. Viņi nebūt ne vienmēr tur doto vārdu. Tas var būt visai kaitinoši, īpaši tiem, kuri ir atkarīgi no viņu lēmuma.

2. Virspusējība. Svari ir cilvēki, kuri pārāk augstu vērtē ārējo skaistumu un ignorē cilvēka iekšējo pasauli. Tas bieži nenāk viņiem par labu.

3. Introvertums. Svari parasti pulcē ap sevi nelielu ļaužu grupiņu, kur viņi atrodas uzmanības centrā. Lai gan viņiem patīk intelektuālas sarunas, viņi var būt arī skopi vārdos un kautrīgi.

4. Tieksme manipulēt. Daudziem Svariem patīk manipulēt ar cilvēkiem, lai gūtu sev labumu. Viņi aktīvi izmanto šim mērķim savu šarmu un lieliskās manieres, bet pēc tam izmanto citu vājības savā labā.

Oktobra Skorpionu plusi (23.-31. oktobris)

1. Spēja pielāgoties. Oktobrī dzimušie Skorpioni spēj ātri mainīties, ja to prasa situācija. Viņi prot adaptēties, un viņi ir ļoti elastīgi. Tā ir veiksmes un uzplaukuma atslēga!

2. Augusts intelekta līmenis. Skorpions bieži interesējas par noslēpumiem, sazvērestības teorijām un citām līdzīgām tēmām. Viņš cenšas atrast dažādu lietu būtību, tāpat arī izzināt cilvēku rīcības dziļākos motīvos.

3. Neatkarība. Skorpions ir ļoti neatkarīgs un pašpietiekams, viņam nav vajadzīgs atbalsts vai drauga plecs, uz kā atbalstīties. Viņi vēlas strādāt un dzīvot vienatnē.

4. Intuīcija. Skorpionam ir labi attīstīti instinkti, un viņš uzticas savām jūtām. Tas ir vēl viens iemesls, tāpēc Skorpions reti cieš neveiksmi. Ieklausoties intuīcijā, viņš pieņem lēmumus un viegli izprot viņu nolūkus.

Oktobra Skorpionu mīnusi (23.-31. oktobris)
1. Ietiepība. Skorpions ir viena no sarežģītākajām zodiaka zīmēm. Kad viņš ir kaut ko nolēmis, mainīt viņa lēmumu ir praktiski neiespējami. Viņš ir spēcīgs cilvēks, kurš vienmēr sasniegs mērķi, pat ja nāksies iet pāri līķiem.

2. Kontrole un dominēšana. Oktobra Skorpioni grib visu kontrolēt, lai sajustos drošībā. Viņi var būt diži vadoņi, ja nebūtu kaprīzi un manipulatīvi.

3. Ļaunatminīgums. Skorpioni var ilgi pieminēt apvainojumu, un viņi pie pirmās iespējas par to atriebsies. Skorpions visvairāk neieredz melus un nodevību.

4. Aizdomīgums. Skorpiona uzticību izpelnīties nav viegli, un tas prasa ilgu laiku. Visi Skorpioni ir noslēgtas personības, kas nelabprāt dalās savās domās un jūtās.

Avots: “Flytothesky”

Pievienot komentāru