Padzīvojis invalīds palūdz nelielu palīdzību, taču neviens negaidīja tādu atrisinājumu!

Sešpadsmit gadīgā Destini nolēma ieiet tuvākajā kafejnīcā, lai pēc darba nedaudz iestiprinātos. Negaidīti viņa kļuva par aizkustinoša notikuma liecinieci, kurš nu jau tapis zināms tūkstošiem cilvēku.

Kamēr meitene stāvēja rindā, piebrauca padzīvojis vīrs invalīdu ratiņos. Viņam bija nepieciešama palīdzība, taču viņš to nespēja uzreiz izskaidrot. Kaut ne ar pirmo reizi, taču kasieris saprata, ka viņam nepieciešams sagriezt ēdienu. Par lielu pārsteigumu Destinijai, Kafejnīcas darbinieks, neskatoties uz lielo apmeklētāju daudzumu, aizslēdza kasi un aizgāja.

3

Virtuvē uzvilcis cimdus, viņš devās pie padzīvojušā vīra, sagrieza ēdienu un sāka viņu barot. Kasieris atlika savus darbus, lai palīdzētu bezpalīdzīgajam. “Tas bija pats laipnākā un labsirdīgākā rīcība, kādu es esmu redzējusi.” savās emocijās dalās meitene.

4

“Kasieris iznāca no virtuves, apsēdās un sāka griezt vīrieša ēdienu un palīdzēja viņam ēst. Tajā brīdī man acīs sariesās asaras. Mana sirds bija tik pateicīga par to, ko viņš izdarīja. Pārpildītajā restorānā es nespēju valdīt savas emocijas. Šis darbinieks, kurš atlika visus darbus, izdarīja vairāk kā ietilpst viņa darba pienākumos, lai palīdzētu šim bezpalīdzīgajam klientam.Tā bija laipnākā un pazemīgākā rīcība, ko es kādreiz esmu redzējusi.”

Laipnība sākas ar mazu rīcību. Šodien tu kādam palīdzēji, bet rīt palīdzēs tev! Gribētos, lai šis puisis satiek tikai tādus pašus laipnus cilvēkus, kā viņš pats.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: OFIGENNO.CC

Pievienot komentāru