Palīdzības lūgšanas horoskops. Izlasi, lai zinātu – tuvam cilvēkam tu esi vajadzīgs!

Foto – Pixabay

Jaunava
Jaunavai palīdzība vajadzīga reti, jo šajā zīmē dzimušie liek lietā dažādas kombinācijas, lai atrisinātu jebkuru problēmu paši.

Svari
Svari var “noslīkt” arī ūdens glāzē, jo nespēj pieņemt patstāvīgus un noteiktus lēmumus. Tāpēc bieži skrien pēc padoma pie draugiem, problēmu maskējot aiz lūguma pēc padoma.

Skorpions
Skorpionam lietišķos jautājumos palīdzība parasti nav vajadzīga. Bet privātās attiecībās, kad kaut kas sāk notikt pretēji viņa gribai, nepieciešams tuva drauga psiholoģiskais atbalsts. Ja Skorpionam ir slikti, tuvi draugi to uzreiz pamana un bez lūgšanas nāk palīgā.

Strēlnieks
Strēlnieks palīdzību nelūdz – viņam nav laika risināt savas problēmas, jo viņš palīdz atrisināt to cilvēku ķibeles, kuri vērsušies pie viņa paša.

LASI VAIRĀK: Piecas horoskopa zīmes, kurām 2020. gadā jābūt piesardzīgām. + Vēl trīs horoskopi jaunajam gadam!

Mežāzis
Mežāzis, ja arī lūdz palīdzību, dara to ļoti izsmalcināti. Viņš apraksta problēmu tik piņķerīgi, ka tas, ie kura viņš vērsies, pats palūgs palīdzību tās atrisināšanā kompetentākam cilvēkam. Un iznāks tā, ka Mežāzis it kā palīdzību nav lūdzis, bet saņēmis pilnā apjomā un pat vēl vairāk.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs, pat nokļuvis strupceļā, neatzīst, ka viņam kāda jautājuma atrisināšanā vajadzīga palīdzība no malas. Viņš darīs visu iespējamo, lai neviens neuzzinātu, kas viņam vajadzīgs. Viņam labāk patīk norobežoties un paiet malā no problēmām, ja nevar pats tikt ar to galā. Ūdensvīrs labprātāk sāk visu no baltas lapas.

Zivis
Ja palīdzība vajadzīga Zivīm, tā ir ļoti specifiska – viņas vēlas, lai citi netraucētu tām atrisināt savas problēmas.

Avots: “Gornica”

COMMENTS

Pievienot komentāru