Pārbaudi, vai nav pienācis laiks pirkt jaunas mēbeles!

 

 

Lai gan mēbeles nepērk tik bieži kā citas mājsaimniecībā vajadzīgās preces, tomēr mēbeļu iegāde vienmēr ir saviļņojoša pieredze. Jauns dīvāns, grāmatu plaukts vai krēsls stāvēs mājoklī ilgus gadus, tāpēc ikvienam gribas piemeklēt tādas mēbeles, kas neapniks un neliks vilties. Īpaši svarīgi ir atrast piemērotas mēbeles, kad ir nepieciešams kaut kas vairāk par vienu tabureti vai priekšnama soliņu. Iepazīsti trīs situācijas, kad jaunas mēbeles ir ne tikai iepriecinošs pirkums, bet pirmās nepieciešamības prece!

Mēbeles

Avots: idmebeles.lv

 

Jauns telpu dizains izremontētā mājoklī

 

Pēc kapitālā remonta palikušās baltas sienas un tukšas telpas ir milzīgs darbības lauks ikvienam, kurš grib izmēģināt savus spēkus mājokļa dizaina veidošanā. Pateicoties plašam mēbeļu un interjera dekoru piedāvājumam, iegādāties visu nepieciešamo svaigi izremontētām dzīvoklim vai mājai var arī patstāvīgi, nepieaicinot profesionālu dizaineru.

Lūk, daži ieteikumi, kā no nulles izdekorēt tikko izremontētas telpas:

  • izvēlies sev tīkamāko dizaina virzienu – klasiskais, retro, Skandināvu, industriālais, – un secīgi pieturies pie tā;
  • izveido vai apdomā dizaina skici, kas palīdzēs noteikt, kādas mēbeles un papildu elementi ir vajadzīgi;
  • sāc mēbeļu iegādi ar lielākiem pirkumiem: dīvāniem, gultām, galdiem, plauktiem;
  • turpini dekorēt mājokli ar dažādiem dizaina elementiem, kad svarīgākās mēbeles jau ir iegādātas, piegādātas un saliktas.

Mēbeles

Avots: idmebeles.lv

 

Ievērojot šīs rekomendācijas, Tu pasargāsi sevi no impulsīviem pirkumiem, liekiem tēriņiem un nesavienojamu stilu sajaukuma. Lai gan eklektiskais dizains arī var būt gaumīgs, tomēr pašu spēkiem vieglāk ir dekorēt mājokli vienotā stilā.

 

 

Interjera maiņa bez vērienīga remonta

 

Mēbeļu nomaiņa ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā atsvaidzināt iekštelpu dizainu. Ne vienmēr remontu var uzsākt nekavējoties, ne vienmēr remonts ir nepieciešams. Ja Tevi apmierina mājokļa tehniskais stāvoklis, planējums un logu un durvju kvalitāte, vari nomainīt tikai mēbeles un ieraudzīt, kā Tavs dzīvoklis vai māja iegūst jaunu atmosfēru.

 

Mājokļa dizainu var pārveidot divos veidos – vai nu pilnībā nomainot interjeru, vai nu iegādājoties dažus jaunus priekšmetus, kas piesaistīs uzmanību un piešķirs iekštelpām jaunus akcentus. Pirmais variants garantē, ka pirmos mēnešus pēc pirkuma Tu jutīsies gluži kā jaunā mājoklī, otrais ir ekonomiskāks un vienkāršāks.

Ja vēlies atsvaidzināt sava mājokļa interjeru bez ievērojamiem tēriņiem, izvēlies:

  • neparasta dizaina krēslus, taburetes un soliņus;
  • dekoratīvus dizaina elementus: gaismekļus, stikla paneļus, spoguļus.

Mēbeles

Avots: idmebeles.lv

 

Mainīt dizainu un piešķirt istabām jaunus akcentus var ne tikai ar jaunām mēbelēm, bet arī ar nestandarta krāsu un formu salikumiem. Uzdrošinies radīt interesantas mēbeļu kombinācijas, bet pieturies pie vienotā stila – tādējādi Tu ievērosi gaumes un oriģinalitātes līdzsvaru.

 

Jauns ģimenes stāvoklis, jaunas mēbeles

 

Atpazīt, kam pieder dzīvoklis – vientuļam cilvēkam, pārim, ģimenei ar bērniem vai senioriem, – var pēc mēbelēm. Kad privātajā dzīvē ir gaidāmas pārmaiņas, svarīgi ir parūpēties par to, lai sagaidītu jaunas dzīves sākumu komfortā. Ja drīzumā ir ieplānotas kāzas, bērna piedzimšana vai pāra pirmā kopīga mājokļa meklēšana, neiztikt bez gājiena uz mēbeļu veikalu.

Mēbeles

Avots: idmebeles.lv

 

Iekārtojot bērnu istabu, neaizmirsti parūpēties par sava mazuļa un arī savu komfortu. Lai gan zīdainim ir nepieciešama tikai gultiņa, tomēr bērnu istabā jābūt arī citām mēbelēm, piemēram:

  • plauktiem un sekcijām, kur salikt visas bērna mantiņas, un ko vēlāk varēs izmantot arī skolas gaitās;
  • pufiem, uz kuriem ir ērti sēdēt ne tikai paaugušiem bērniem, bet arī barojošām māmiņām;
  • bērnu krēsliem komfortablai un drošai sēdēšanai no pašas mazotnes.

Mēbeles

Avots: idmebeles.lv

 

Savukārt mājīgā guļamistabā gulta ir centrālais, taču nebūt ne vienīgais elements.

Lai guļamistabā būtu gan atraktīva, gan funkcionāla, neaizmirsti aprīkot to ar:

  • kumodēm;
  • naktsskapīšiem;
  • tualetes galdiņiem;
  • galda lampām;
  • spoguļiem.

Mūsdienās mēbeles ir tik daudzveidīgas, ka atrast piemēroto mēbeļu komplektu jebkurā vēlamā stilā nav nedz sarežģīti, nedz laikietilpīgi. Izvēle kļūst vēl vienkāršāka, ja zini, kur meklēt kvalitatīvas modernas mēbeles plašā klāstā – ID mēbeles interneta veikalā.

 

 

ID mēbeles – mēbeļu veikals visām gaumēm un vajadzībām

 

Veikals ID mēbeles strādā mēbeļu tirdzniecībā jau 15 gadus, un kopš 2009. gada tas piedāvā dažādu Eiropas ražotāju mēbeles arī interneta veikalā. Piedāvājumā ir mēbeles, mēbeļu komplekti, moduļu sistēmas ikvienai mājokļa istabai:

  • viesistabai;
  • guļamistabai;
  • ēdamistabai;
  • bērnu istabai;
  • virtuvei un vannas istabai;
  • priekšnamam;
  • mājas kabinetam un birojam.

ID mēbeles interneta katalogā ir simtiem mēbeļu veidu, ko var viegli atlasīt, salīdzināt un iegādāties, neizejot no mājām. Bet, ja tomēr vēlies apskatīt preces ne tikai uz datora ekrāna, bet arī klātienē, dodies uz ID mēbeles show room, Rīgā, Krišjāņa Barona 45/47. Salonā ir izvietotas dažas no veikala piedāvātajām mēbelēm, kas rada priekšstatu par ID mēbeles preču kvalitāti un dažādiem stiliem.

 

Lai uzzinātu vairāk par ID mēbeles precēm, ienāc veikala mājaslapā vai apmeklē veikala salonu un izvēlies jaunas mēbeles patīkamā un draudzīgā atmosfērā!

 

 

Pievienot komentāru