Pāris ar Dauna sindromu atzīmē 22. kāzu jubileju. Kāds ir viņu attiecību noslēpums? FOTO

“Dienā, kad Marianne satika Tomiju, viņa atgriezās mājās ar milzīgu smaidu sejā. Viņa nevarēja pārtraukt runāt par to un jautāja, vai viņš varētu ierasties uz vakariņām. Viņi tikās pusotru gadu, un tad Tomijs ieradās pie mūsu mātes ar šo priekšlikumu. Kā gredzenu viņš pasniedza rotaļlietu no tirdzniecības automāta.”

2

Lindija paskaidroja, ka viņas māte apstiprināja laulību, kaut gan viņa zināja- no nosodījuma nevar izvairīties.

“Mammai ne vienu reizi vien “uzbrauca” par to, ka viņa ļāva viņiem precēties. Viņa paskaidroja, ka tas bija pilnīgi viņu lēmums.”

Pēc diviem gadu desmitiem sabiedrība, šķiet, likusi viņus mierā, un internetā runā par šīs savienības ilgtspējību.

Pīlingu lapai ir vairāk nekā 15 tūkstoši sekotāju, un viņi visi apbrīno viņu attiecības:

“Hromosomu lielums. Mīlestības lielums! Tas ir pārsteidzoši, cik daudz cilvēku atbalsta šo pāri!”

“Brīnišķīgs pāris! Es esmu tik priecīgs, ka viņas māte pirms 22 gadiem izrādīja drosmi un ļāva šai laulībai BŪT. Lielās mīlestības stāsts!”

3

Kritikas gadi nav iznīcinājuši šo pāri, bet, gluži pretēji, tikai stiprinājuši.

“Marianne teica: “Kāzas- labākā diena manā mūžā. Es biju pārsteigta, kad Tomijs izteica  man bildinājumu, bet man nebija jāpārdomā par piedāvājumu, pirms atbildēt “jā.” Mans vīrs un es nekad nestrīdamies. Es mīlu viņu. Viņš ir mans labākais draugs.”

4

Pāris dzīvo atsevišķi, taču viņu ģimene ir vienmēr pie rokas. Tomijs un Marianne novēl visiem, kas ir līdzīgā situācijā, cerību. Tikai tā ir palīdzējusi viņiem izveidot patiesas attiecības.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru