Ēdienkarte ir diezgan ierasta, un vidējā izrakstītā čeka apjoms ir aptuveni 30 eiro.
Uz atklāšanu tika uzaicināta Parīzes nūdistu biedrība, jo, pēc īpašnieku teiktā, viņi jau no paša sākuma atbalstījuši viņu darbību.
“Mani tas neuztrauc, es tāpat neredzu, kas notiek iekšā, bet es zinu,” saka vietējie iedzīvotāji.
Un ja Francijai šāda restorāna atvēršana ir kļuvusi par inovāciju, tad pasaulē šādas iestādes pastāv jau kādu laiku. Lielbritānijā un Spānijā “kailie” restorāni darbojas aptuveni gadu. Grūti teikt, vai pie mums būtu iespējams kaut kas līdzīgs, jo mums ir cita mentalitāte un kultūra. Bet šādu iespēju nevar izslēgt.
©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com