Sastāvdaļas:
- 500g mocarellas vai cietā siera
- 3 ēdamk. rīvēta parmezāna siera
- 1 ola
- 100 g miltu
- 0,5 tējk. raudene
- rīvmaize
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Sajauc rīvētu sieru vai mocarellu, olu un parmezānu.
Masai pievieno miltus un raudeni.
Pagatavojiet viendabīgu, maigu mīklu.
No siera mīklas gatavojiet nelielas bumbiņas.
Apviļājiet rīvmaizē un uz 30 minūtēm lieciet ledusskapī.
Katliņā uzkarsējiet eļļu un apcepiet bumbiņas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Nosusiniet uz papīra dvieļa.
Gatavs pasniegšanai! Ēdiet tās kopā ar tomātu mērci, sinepēm vai kādu citu, jums tīkamu mērci. Labu apetīti!
©TOPRAKSTI.LV / FOTO: adme.ru