Pārsteidzošas siera bumbiņas. FOTORECEPTE

Sastāvdaļas:

  • 500g mocarellas vai cietā siera
  • 3 ēdamk. rīvēta parmezāna siera
  • 1 ola
  • 100 g miltu
  • 0,5 tējk. raudene
  • rīvmaize
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Sajauc rīvētu sieru vai mocarellu, olu un parmezānu.

1

Masai pievieno miltus un raudeni.

2

Pagatavojiet viendabīgu, maigu mīklu.

3

No siera mīklas gatavojiet nelielas bumbiņas.

4

Apviļājiet rīvmaizē un uz 30 minūtēm lieciet ledusskapī.

5

Katliņā uzkarsējiet eļļu un apcepiet bumbiņas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

6

Nosusiniet uz papīra dvieļa.

7

Gatavs pasniegšanai! Ēdiet tās kopā ar tomātu mērci, sinepēm vai kādu citu, jums tīkamu mērci. Labu apetīti!

8

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: adme.ru

Pievienot komentāru