Paša gatavoti talismani, kas šogad atnesīs bagātību un veiksmi

Iegūt augstāko spēku atbalstu un uzlabot savu materiālo stāvokli nevis vienkārši var, bet arī vajag. Šim mērķim vislabāk der talismani, kas pagatavoti pašu rokām.

Enerģētiskais impulss, ko cilvēks sūta lietai tās izgatavošanas laikā, atbrīvo milzīgu daudzumu enerģijas. Tā tiek virzīta tieši uz pārpilno Visumu. Atļauj sev būt laimīgam, un tu redzēsi, kā dzīve strauji uzlabojas.

Katrs cilvēks vēlas būt laimīgs un veiksmīgs. Dažādu amuletu un talismanu mērķis ir palīdzēt piepildīt šo vēlēšanos un piesaistīt Fortūnu. Cilvēki kopš seniem laikiem izmanto talismanus, lai norobežotu sevi no negatīvas iedarbības un pasargātu veselību un enerģētiku no ārējas ietekmes. Piesaistīt savai dzīvei veiksmi arī ir svarīgi.

Bagātības talismani
Labi palīgi būs amuleti ar ķīniešu hieroglifiem. Lai piesaistītu bagātību, pietiek izdrukāt vai ar roku uzrakstīt nepieciešamo simbolu. Ieliec to maciņā un jaudīgā enerģija sāks strādāt. Šie talismani ir visiedarbīgākie līdzekļi pēc fenšui metodikas.

Ja tev ir lietas, kuras rokas neceļas izmest, aizdomājies – iespējams, tā ir zīme no augšas. Ieklausies savā intuīcijā: iespējams, šis priekšmets tev nav dots vienkārši tāpat. Naudas labklājību piesaista pati nauda.

Ja tev ir veca vai saliekta monēta, vai veca parauga banknote, kuru tu kādu iemeslu dēļ neesi izmetis, izmanto to. Tiek uzskatīts, ka nauda ar nelieliem defektiem (caurumiņiem, nošķēlumiem), nes laimi un veiksmi. Ieliec izvēlēto monētiņu vai banknoti makā un neņem ārā.

Foto – Pixabay

Pavedieni arī spēj piesaistīt bagātību. Lai izgatavotu iedarbīgu bagātības un veiksmes talismanu Cūkas gadam, paņem nedaudz monētu un sudraba vai zelta krāsas pavedienu.

Atstāj to uz nakti kopā ar naudu, bet no rīta satin mazā kamoliņā, sakot: “Ceļvedis pavediens parādīs naudai ieeju manā mājā. Satinu kamoliņu, labklājību sev piesaistu”. Gatavo kamoliņu noliec nomaļā mājokļa vietā, blakus atstāj monētiņu. Mājokļa finanšu labklājības talismans aktivizēs naudas enerģētiku.

Bieži mēs neaizdomājamies, ka velti tērējam līdzekļus un kopā ar pirkumiem ienesam mājoklī liekas un nevajadzīgas lietas. Magnēts, kas nokrāsots zelta krāsā, būs labs palīgs tiem, kas nav pieraduši skaitīt naudu. Tas pasargās no liekiem izdevumiem, bet tā enerģētika palīdzēs attīstīt spēju iegūt finanses it kā no tukšuma. Nebrīnies, kad ieraudzīsi monētas un banknotes sev zem kājām.

Pērļošana ir ne tikai aizraujoša nodarbošanās, bet arī veids, kā tikt pie bagātības. Pagatavo sev naudas talismanu un tas palīdzēs noskaņoties uz labklājības enerģētiku.

Izmanto zelta un zaļu krāsu. Talismanam nav obligāti jāizvēlas sarežģīts raksts. Pietiek izgatavot figūriņu, kas pašreizējā brīdī tev asociējas ar veiksmi. Šo lietu var izmantot kā breloku vai nolikt tur, kur glabājas nauda, – maciņā, krājkasītē, nomaļā vietā.

Amuleti, kas piesaista veiksmi
Četrlapu āboliņš kopš seniem laikiem tiek uzskatīts par veiksmīgu atradumu. Lai piesaistītu veiksmi, savām rokām pagatavo šo simbolu un apvārdo to veiksmei dzīvē. Nav svarīgi, no kāda materiāls tas taps.

Tie, kam nepadodas pagatavošana pašu rokām, var vērsties juvelieru salonā vai suvenīru veikalā. Atrodi izmēriem atbilstošu lapiņu un nēsā kā kulonu vai piestiprini pie rokassprādzes. Juvelierizstrādājums, kas svešām acīm šķitīs bezvērtīgs nieciņš, būs jūsu personīgais veiksmes amulets.

Ja tavā paziņu lokā ir cilvēks, kam bieži veicas, izmanto viņa enerģētiku sev par labu.

Izvēlies priekšmetu, ko plāno padarīt par amuletu, paņem to plaukstā un nočuksti: “Paņemu daļu veiksmes, lai tā arī man smaida, lai Fortūna nenovēršas, bet labklājība kā lietus nolīst”. Iedod priekšmetu paturēt rokās savam paziņam un domās izsaki, ko tu gribi saņemt no dzīves. Paņem priekšmetu un paturi to rokās, lai tas atpazītu tavu enerģētiku. Amulets gatavs. Pacenties no nerādīt svešām acīm un nevienam nedod.

Paņem sveci un aptin ar sarkanu diegu. Aizdedz to un saki, cik ļoti tev gribētos būt veiksmīgākam naudas lietās un personīgajā dzīvē. Izlej no vaska cilvēciņu un aptin to ar sveces diegu. Tava cilvēka kopija gatava. Atstāj to mājās un dalies ar saviem panākumiem, iespaidiem, pavadīto dienu un neaizmirsti pateikties par palīdzību un atbalstu.

Arī Mēness ir labs palīgs amuletu izgatavošanā. Priekšmetu maģiskās spējas pastiprinās Mēness enerģijas ietekmē.

Sagatavo maisiņu un sarkanu papīru. Uz tā uzraksti savu vēlēšanos un apraksti, ko sagaidi no šā gada. Uzpilini uz papīra vairākas piles vaska no sarkanas sveces un visu ieliec maisiņā. Uz nakti amuletu atstāj uz palodzes.

Veiksmi dzīvē palīdz gūt arī stingra pārliecība par saviem spēkiem. Izvēloties bagātības un veiksmes talismanu šim gadam, ņem vērā ne tikai estētisko skaistumu. Ieklausies sevī un izmanto tās lietas, kas tevi visvairāk piesaista. Līdzīga enerģētika liks tām darboties ar divkāršu spēku.

Avots: “mirror-venus.ru”

Pievienot komentāru