Pasakaina ceremonija- dvīņu brāļi apprecas ar dvīņu māsām! FOTO/ VIDEO

Pasaulē ir tik daudz interesantu sakritību. Gadās, ka ģimenes brāļi un māsas apprecas vienā dienā. Bet šajās ģimenēs noticis rets notikums: dvīņu brāļi apprecējušies ar dvīņu māsām. Protams, starp dvīņiem pastāv cieša saikne, viņi bieži dzīvo viens otra tuvumā līdz vecumam, bet kas šāds gadās reti…

Ēriks un Šons Krou pat nenojauta, kas ar viņiem gadīsies, kad viņi izlēma kļūt par brīvprātīgiem vietējā draudzes grupā. Viņi satika savas topošās sievas Keilola un Teilore Luksas. Neticama sakritība, bet vīriešiem simpatizējošās sievietes arī bija dvīņu māsas.

Uz jautājumu, kā notikusi viņu iepazīšanās, sievietes atbild, ka pirmās pamanījušas puišus. Tā bija mīlestība no pirmā skatiena, bet viņas nebija nolēmušas to atzīt, jo puiši bija daudz vecāki par viņām. Dāmas ignorēja šo interesi un turpināja brīvprātīgo darbošanos draudžu grupās visā valstī. Uz 3 gadiem pāri zaudēja saikni, bet liktenis viņus atkal saveda kopā, tikai šoreiz jau Haiti. Tur viņi palīdzēja cilvēkiem, kas cietuši orkāna laikā.

Pāri nolēma aiziet uz dubultrandiņu. Šonam iepatikās Teilore, bet Ērikam- Keilola. Jauki, ka liktenis tā sakrita, ka brāļiem nebija jācīkstas vienas meitenes dēļ. Viņi turpināja satikties un arvien vairāk pieķērās viens otram.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru