Pasapņosim? Izvēlies zvaigzni un uzzini, kas tevi gaida nākotnē!

Kuram gan nepatīk ieskatīties nākotnē pat tikai ar spēles, testa vai zīlēšanas palīdzību! Šoreiz piedāvājam “zvaigžņu testu” – izvēlies zvaigznīti un lasi pareģojumu tuvākajai nākotnei.

Pirmā zvaigzne
Nevajag sēdēt uz vietas un gaidīt brīnumu. Reizēm jābūt neatlaidīgam, drosmīgam, lai sapnis piepildītos. Atceries, ka bez neatlaidības kaut ko uzsākt ir bezjēdzīgi.

TESTS “TAVS LIELĀKAIS POTENCIĀLS”

Otrā zvaigzne
Ceļā uz sapņa piepildīšanos gaidāmas dažas grūtības. Tomēr rūgtums drīz atkāpsies, dodot vietu priekam, jo mērķis tiks sasniegts!

TESTS “SAKRĀLĀ ĢEOMETRIJA”

Trešā zvaigzne
Liela iespēja, ka vēlēšanās piepildīsies. Bet tikai tādā gadījumā, ja izšķirsies par soli, ko vilcinies spert jau ilgāku laiku.

TESTS “TAVS CEĻAVĒJŠ”

Ceturtā zvaigzne
Sapni nepiepildīsi tikai tādā gadījumā, ja ignorēsi likteņa piedāvātās iespējas, kas jau drīz būs tev acu priekšā. Nelaid tās garām!

TESTS “CIK NEATKARĪGS ESI”

Piektā zvaigzne
Ilgi gaidi, bet nekas nenotiek? Nebaidies, tuvākajā laikā saņemsi kāroto. Bet dažas piepildītas vēlmes radīs interesantu domu – bet kāpēc man tas vajadzīgs? Diemžēl mēs visi bieži sapņojam par nevajadzīgām lietām.

TESTS “KĀDI SVĒTKI TEV VAJADZĪGI”

Sestā zvaigzne
Ja izvēlējies šo zvaigznīti, tas nozīmē, ka tu tici saviem spēkiem. Kāpēc tad neliec lietā šo pārliecību? Tā tevi ātri aizvedīs turp, kur vēlies nokļūt.

Septītā zvaigzne
Visi plāni neīstenosies vienlaicīgi. Visticamāk, tas ir uz labu. Uzvar tas, kurš sper soli īstajā laikā, nevis tas, kurš steidzas.

Reizēm jātic brīnumiem. Šī ticība ļauj redzēt apkārtējā pasaulē labās lietas un ienest tās savā dzīvē.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru