Pašas gatavots kuličs no Aleksandrijas mīklas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cep 10 minūtes. Tad samazina temperatūru līdz 180 grādiem un atstāj mīklu uz 25 minūtēm. Pārbaudiet kūkas gatavību ar zobu bakstāmo.

Izņem gatavo kūku no krāsns un atstāj to uz 10 minūtēm. Novieto kūku uz sāniem uz bieza dvieļa. Periodiski to pavalsta no vienas puses uz otru, tā, lai tā nesasēstos.

Dekorē kūku ar glazūru un cukura dekoriem.

Bērni vienkārši dievina šo ēdienu! Bet tiem, kas uztraucas par cukura daudzumu: neuztraucieties, kūka nav pārsaldināta un ir ļoti garšīga. Bet, ja jūs vēlaties, jūs varat likt mazāk cukura.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru