Pasaulē skumjākais suns. Šis stāsts salauzīs jums sirdis! FOTO

Lana patversmē nokļuva kā mazs kucēns, bet 5,5 mēnešu vecumā viņa beidzot atrada jaunas mājas.

Diemžēl, neskatoties uz visām pūlēm, ģimenē, kura pieņēma Lanu, bija mazi bērni, tāpēc nācās Lanu atdot atpakaļ patversmei. Šis sirdi plosošais foto tika uzņemts pēc atgriešanās patversmē.

2

“Viņa vienkārši noslēdzās sevī!” stāsta patversmes darbinieki.

Pirmajā dienā pēc atgriešanās viņai bija tik skumji, ka viņa pat nedevās pastaigā. Bet viņai kļuva daudz labāk, kad pie viņas ieradās Dālija, patversmes darbiniece, kura rūpējās par Lanu, kamēr viņa vel bija kucēns.

3

“Es gribēju redzet, vai viņa baidīsies no manis vai nē. Es piegāju pie viņas un teicu: “Lanāāā! Hei, kas noticis?” Viņa tūlīt pat ielēca man rokās, gandrīz nogāza no kājām!” stāsta Dālija.

“Lana atgriezās mūsu programmā, jo ģimenei, kas viņu pieņēma, kļuva arvien grūtāk un grūtāk par viņu parūpēties. Mazo bērnu dēļ ģimene nonāca pie secinājuma, ka Lanai labāk būs atgriezties patversmē, kur viņa saņems pienācīgu aprūpi no pieredzējušiem profesionāļiem.” viņa piebilst.

Lana no būdas joprojām iznāk tikai Dālijas un vēl viena patversmes darbinieka dēļ. Aprūpētāji ļoti cer, ka šis mīlīgais suns pavisam drīz atradīs savas īstās mājas.

4

“Mēs turpināsim par viņu rūpēties un meklēt viņai atbilstošas mājas!”

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru