Paši baisākie cietumi pasaulē ar necilvēcīgiem ieslodzījuma apstākļiem FOTO

5.«Camp 22» cietums Ziemeļkorejā

6997

Oficiālais nosaukums šim politisko ieslodzīto cietumam ir Kvan – Li – So № 22, kurš darbojas jau kopš 1965 gada. Bieži vien šeit nonāk veselas ģimenes uz visu atlikušo mūžu, tā sacīt, lai tā ”sērga” neizplatās tālāk. Ieslodzītie bieži vien tiek arī izmantoti dažādiem eksperimentiem tajā skaitā bioloģiskajiem. Kā tautas ienaidniekiem viņiem nākotnes nav. Uz doto brīdi tur atrodas aptuveni 5000 cilvēku.

6.«Gitarama» cietums Ruandā

10762-620x376

Cietums kas sākumā tika paredzēts 400 ieslodzītajiem to vietā šeit atrodas aptuveni 7000 . Dzīves apstākļi šeit ir tik ļoti slikti jau pirmkārt ēdiena ziņā, ka jau kanibālisms dažiem šķiet vienīgā izeja, lai paliktu dzīvam. Nerunājot par antisanitārajiem apstākļiem kas noved pie dažādām slimībām. Liela «Gitarama» daļa ieslodzīto ir par genocīda noziegumiem notiesāti.

7.«El Rodeo» cietums Brazīlijā

8689-620x407

Šobrīd šajā stingrā režīma cietumā sodu izcieš aptuveni 50 000 ( !!! ) ieslodzīto. 2011 gadā šeit izcēlās nežēlīga cīņa starp divām cietuma bandām kuru savaldīšanai bija nepieciešams iesaistīt armiju. Domājams šeit būs lieki ko uzskaitīt kas tur tik ļoti slikts – Viss ! Tā ir cīņa par izdzīvošanu. Labi ja tevi spēj no ārpuses kā atbalstīt ģimene, bet ja nē tad ir maz cerību izkļūt dzīvam no cietuma.

8.«ADX Florence» cietums ASV

31715-620x412

Šis cietums ir paredzēts pašiem bīstamākajiem noziedzniekiem ASV. Šobrīd cietumā atrodas 439 ieslodzītie .Cietums ir ar visaugstāko drošības līmeni ASV. Daudzi ieslodzītie ir centušies izdarīt pašnāvību dēļ pilnīgās izolācijas no pilnīgi visa, tajā skaitā no citiem ieslodzītajiem un apsargiem. Cietums ”klientus” pieņem kopš 1994 gada.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: mirfactov.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dzintra Cerkesova ( Zvirbule )</cite>

    Nu ko tad nozirdznieks gribeja sagaidit? Visas ertibas ar kompjuteru ka citviet?

Pievienot komentāru