Pavasara testiņš. Izvēlies taurenīti un uzzini, kas tev šobrīd ir svarīgākais!

Intuitīvie testi ir ļoti populāri, un tas ir pamatoti – tie neaizņem daudz laika, tomēr ļauj kaut uz brīdi pievērsties sev, tam, kas tev šajā mirklī ir svarīgi. Galvenais noteikums: izvēli izdarīt ilgi nedomājot, ļaujot runāt zemapziņai, nevis prātam un tā apsvērumiem.

Pirmais taurenītis
Tu jūti izsalkumu, bet tas ir garīgs un dvēselisks izsalkums! Šķiet, tava dvēsele alkst pēc jauniem iespaidiem. Tev dzīvē jāsāk kāds jauns piedzīvojums. Tevi mēģina dabūt rokā pagātnes rēgi, un tu nespēj tos atlaist, bet tev jāpiedod un jāatlaiž viss, kas noticis agrāk.

Otrais taurenītis
Tu vari radīt savu bibliotēku! Bet ne tāpēc, ka daudz lasi, bet tāpēc, ka tev ir bagāta dzīves pieredze. Tev dzīvē bijis daudz grūtību, bet tu tās esi pārvarējusi. Tev jāsāk atklāties apkārtējiem. Šobrīd nav piemērots brīdis, lai slēptos no cilvēkiem.

Trešais taurenītis
Tev nevajag daudz strādāt, lai atrastu savu vietu sabiedrībā. Tev jau ir viss, kas tam nepieciešams. Cilvēkiem vajadzīga tava palīdzība, lai kaut ko sasniegtu. Tev ir spilgta aura, lai tā izplatās arvien plašāk!

Avots: Esotericblog

Pievienot komentāru