Pāvela Globas horoskops NOVEMBRIM. Kas mūs gaida pēdējā rudens mēnesī?

Lauva

Lauvām ir jāizvairās no saskarsmes ar toksiskiem cilvēkiem, enerģētiskiem vampīriem. Ir liela iespēja satikt savā ceļā patīkamus cilvēkus, bet noskaidrot, kurš ir labs un kurš ir slikts, būs ļoti grūti.

Ienaidnieki var maskēt savas vēlmes un nodomus. Lauvām labāk būt vientulībā un pastāvīgi nodarboties ar savām problēmām. Viņiem nav jāuzņemas nauda, jāvienojas par “bezmaksas” palīdzību. Bezmaksas siers ir tikai pirmajai pelei!

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Horoskops NOVEMBRIM. Šīs zodiaka zīmes gaida spoža baltā josla dzīvē!

Pilnīgi apskaužami: šajās horoskopa zīmēs dzimušie NOVEMBRĪ piedzīvos patiesu laimi

Jaunava

Novembrī izdosies fundamentāli mainīt dzīvi, turklāt ne bez planētu un zvaigžņu palīdzības.

Visus svarīgākos pirkumus labāk veikt mēneša otrajā pusē. Gandrīz visu novembri liela veiksme smaidīs mīlas jomā. Jaunava var atrisināt ģimenes grūtības vai atrast otru pusīti.

Svari

Pienācis laiks lūgt piedošanu tuviniekiem, kuriem varēji nodarīt pāri pagātnē. Svariem tāpat jāpiedod ir jāpiedod tiem, kurus viņi aizvainojuši.

Nedrīkst krāt negatīvas emocijas. Vientuļajiem Svariem – ideāls laiks flirtam. Speciālas prakses un padomi palīdzēs Svariem palikt mierīgiem un tīriem no negatīvajām domām.

Skorpions

Skorpioniem ir jākoncentrējas uz nākotni. Vārda un domas spēks palīdzēs mainīt pašreizējo realitāti un rītdienu. Labvēlīgas būs jebkādas pozitīvas domas, optimistisks noskaņojums.

Daudzi cilvēki no tuvākās apkārtnes to pamanīs un arī kļūs veiksmīgāki un produktīvāki. Novembra otrā un trešā dekāde uzdāvinās Skorpionam daudz veiksmes un jaunas iespējas.

Visticamāk, pasaule šiem cilvēkiem mainīsies, turklāt ātri un neatgriezeniski.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

COMMENTS

Pievienot komentāru