Horoskops NOVEMBRIM. Šīs zodiaka zīmes gaida spoža baltā josla dzīvē!


Parasti tā nenotiek, ka viss mēnesis no pirmās līdz pēdējai dienai kādai horoskopa zīmei būtu veiksmīgs. Ko darīt? Brīnumu laiks ir Jaunais gads, bet novembris ir nelaipns, auksts un tumšs rudens pēdējais mēnesis, un labi, ka tajā vispār bijušas labas dienas. Pavisam brīnišķīgi, ja tās ir ne tikai dienas, bet pat nedēļas un viss mēnesis!

Svari

Novembra pirmā un otrā dekāde priecēs SVARUS. Bagātīga, brīvi plūstoša Veneras enerģija Svaros pastiprinās skaistumu, pievilcību un Svaru diplomātiskās spējas, padarīs viņus jūtīgus pret visu, kas jāmaina, lai kļūtu labāks, skaistāks, harmoniskāks.

Viņi kļūs par nepārspējamiem ekspertiem cilvēku savstarpējo attiecību, mākslas, modes, skaistuma jautājumos.

Svari var tikt galā ar jebkāda līmeņa pārrunām. Viņi veiksmīgi attīstīs sociālos kontaktus.

Viņiem būs daudz pielūdzēju, bet viņi intuitīvi izvēlēsies pareizos cilvēkus un pareizo rīcības veidu personiskajā dzīvē.

Svariem gaidāmas lietas, kas saistītas ar ārieni un skaistumu: būs veiksmīga fotosesija, labs rezultāts kādai praksei, izdevusies garderobes papildināšana un friziera apmeklējums.

Auns

Novembra pēdējās desmit dienas būs ļoti veiksmīgas AUNIEM. Viņiem beigsies zināmas stagnācijas periods, kuru izraisīja oktobra retrogrādais Marss.

Auni būs brīvi savās darbībās. Viņi jūt, ka viņiem rodas spēks, ka vairs nekas netraucē, ka tagad var darīt, ko vēlies, bet galvenais, ne tikai cīnīties par jaunām lietām, bet arī īstenot tos plānus, kas palikuši nerealizēti no rudens sākuma.

Viņu uzvedība kļūs par iniciatīvu, strauju, ātru, drosmīgu. Viņiem tiks piešķirtas konkrētas lietas.

Tās būs veiksmīgas konkurences cīņā, uzņēmējdarbībā, sportā, fiziskajā darbā.

Pat personiskajā dzīvē Auniem viss būs labāk: cilvēkus piesaistīs viņu temperaments, dzīvesprieks un enerģija.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

<--nextpage-->

Skorpions

Novembra otrā puse būs veiksmīga un perspektīva SKORPIONIEM. Tas būs saistīts ar Jaunā Mēness ietekmi un Jupitera un Plūtona pozitīvo enerģētiku.

Jauns mēness dod Skorpionam enerģijas lādiņu, lai viņš varētu pāriet uz jaunu dzīves posmu. Un šis posms, spriežot pēc Jupitera un Plūtona, būs ļoti svarīgs un veiksmīgs.

Skorpioni iegūs spēcīgu sabiedrības atbalstu tās izcilāko pārstāvju un ietekmīgo organizāciju persona.

Skorpions var tiekties pēc attīstības un pašrealizācijas, meklēt savu talantu un attīstīt jaunas spējas. Tas viss būs pieprasīts un gūs atzinību.

Skorpions būs veiksmīgs augstākās izglītības jautājumos, juridiskajās lietās, sabiedriskajā darbībā un politikā, lielos finanšu pasākumos.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

<--nextpage-->

Strēlnieks

No 22. novembra baltā josla sāksies STRĒLNIEKA dzīvē. Viņu zīmē ienāks Saule. No tā kļūs vieglāk ne tikai Strēlniekam. Bet Strēlnieks burtiski uzplauks! Viņu apciemos jaunas cerības, viņš sāks skatīties uz dzīvi kā starta laukumiņu jauniem sasniegumiem.

Strēlniekam gribēsies izdarīt kaut ko sev personīgi un paziņot par sevi pasaulei – un viņam tas izdosies.

Strēlnieks bieži parādīsies notikumu centrā un pievērsīs sev uzmanību. Tā notiks jebkurā sabiedrībā, jebkurā uzņēmumā. Viņam ir daudz ceļu, viņš būs veiksmīgs jebkurā lietā, kurā ir ieinteresēti
personīgi.

Īpaši panākumi būs mācībās, ceļojumos, juridiskajos jautājumos, sabiedriskajā un politiskajā darbībā, konkursos un priekšnesumos, pozitīva tēla veidošanā.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kādas pārmaiņas visām horoskopa zīmēm nes retrogrādais Merkurs

Horoskops 2021. gadam. Uzzini pirmais, ko atnesīs Metāliskais Vērsis!

Ekstremāļu horoskops. Šajās zodiaka zīmēs dzimušajiem patīk riskēt!

COMMENTS

Pievienot komentāru