Kādas pārmaiņas visām horoskopa zīmēm nes retrogrādais Merkurs

Merkurs 14. oktobrī sāk atpakaļejošo jeb retrogrādo kustību. No šī brīža no mūsu apkārtnes sāks pazust ierastie cilvēki, palēnināsies sarakste, jūs biežāk kļūdīsieties par numuru, būs vairāk negaidītu apstākļu, kas atceļ tikšanās un braucienus.

Uzrakstīt kļūdainu adresi vai sajaukt atskaites – parasta lieta retrogrādā Merkura laikā!

Darbā tiks atcelta vai pārcelta apspriede, nenotiks jaunu ideju apspriešana. Ja tagad sāksiet strādāt jaunā darbā, tad jau pēc trīs četriem mēnešiem domāsiet par darba maiņu.

Šajā periodā nav ieteicams iegādāties mācību grāmatas un kursus, iegādāties biļetes, rezervēt vietas viesnīcā, iepazīties ar jauniem cilvēkiem, ceļot, pārvākties, noformēt dokumentus, tirgoties un mainīties.

Var atjaunot nozaudētos dokumentus, nodot agrāk izveidotus pārskatus, deklarācijas un referātus, atgriezties veikalā, analizēt senākus biznesa plānus un pārskatus.

Ļoti veiksmīgs periods, lai strādātu arhīvos, apkopotu informāciju par pagātni, pētītu savas pilsētas vēsturi, māju, ģimeni, meklētu vecu paziņu kontaktus. Bieži vien dzīvē ienāks cilvēki, ar kuriem jūs jau daudzus gadus nesarunājaties.

Analizēt un atbrīvoties no vecām bailēm un aizspriedumiem ir šī perioda galvenais uzdevums.

Pie kā jāatgriežas katrai horoskopa zīmei, lasi nākamajā lapā!

<--nextpage-->

Auns

Aunus gaida pārbaudes nodokļu lietās un darbā. Viņiem pašiem ir jāpārbauda čeki un kvītis, jānoskaidro, kur un par ko viņi maksāja, un jāatrod kļūdas, kuras izmantot savā labā.

Vērsis

Vērsim bremzēsies biznesa un personiskās attiecības. Nav vērts plānot svarīgas sarunas, līgumu
parakstīšanu, kāzas.

Dvīņi

Dvīņiem ir jāanalizē medicīniskā informācija, ko viņi ievēro, kad “sēž” uz diētas, ārstējas, izvēlas atveseļošanās procedūras. Varbūt viņi ir kļūdījušies.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Pilnmēness ietekmi jūtam sešas dienas, uzsver astrologs Kristaps Baņķis

Horoskops 2021. gadam. Uzzini pirmais, ko atnesīs Metāliskais Vērsis!

Vēzis

Vēži atgriezīsies pie pamesta hobija vai radoša projekta. Vecākiem būs grūtības ar savstarpējo sapratni ar bērniem (kas neatceļ kopumā mierīgas attiecības, ja neietekmē svarīgu tēmu sarunās).

Lauva

Lauvām būs jāatjauno dokumenti par ģimenes vēsturi vai nekustamo īpašumu. Periods nav labvēlīgs pārbraukšanai, ja vien Lauvas neplāno kādreiz atgriezties.

Jaunava

No apkārtnes izzudīs ierastās sejas. Bet Jaunava satiks kādu sen neredzētu cilvēku. Periods nav labvēlīgs braucienam, tirdzniecībai un studiju uzsākšanai.

Svari

Svariem būs problēmas ar naudas pārvedumiem un sūtījumiem. Tie var pazust, tikt nosūtīti uz nepareizo adresi, atgriezties sūtītājam (nav nozīmes, nosūta tos Svari vai saņem).

Skorpions

Skorpioniem būs grūti izteikt domas tā, lai tās saprastu. Tajā pašā laikā viņu pārdomas būs tikpat dziļas. Viņiem ir jāpieraksta savas domas, lai dalītos piemērotākā brīdī.

Strēlnieks

Tagad Strēlniekiem jādara viss, ko viņi vēlas saglabāt dziļā noslēpumā. Tajā pašā laikā, ja Strēlnieki atgriezīsies pie to veco notikumu analīzes, kas viņiem palikuši mīklaini, viņi varēs saprast, kas īstenībā notika.

Mežāzis

Mežāzim tiek bremzēti grupas projekti, kuros viņš piedalās vai organizē. Pārtrauks attiecības ar draugiem. Var būt interese par grupām un kopienām, kurās tie ir.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra dzīve ritēs lēnāk. Nekonstruktīvi notiks svarīgas sanāksmes. Biznesa tikšanās var izjukt.

Taču būs noderīgi atgriezties pie vecajiem nerealizētajiem biznesa plāniem un apspriest tos vēlreiz.

Zivis

Zivīm būs problēmas ar vīzas saņemšanu, ārzemju pases noformēšanu vai biļešu pirkšanu braucienam uz ārzemēm. Par sevi atgādinās vecie paziņas, kas dzīvo citā valstī.

COMMENTS

Pievienot komentāru