Pilnmēness ietekmi jūtam sešas dienas, uzsver astrologs Kristaps Baņķis

Katram individuāli Pilnmēness atšķiras konkrētā dienā esošā personīgā planētu stāvokļa dēļ. Tādēļ bez ilgstošiem novērojumiem kopā ar Dižkalendāru pats cilvēks var nesaprast Pilnmēness īsto ietekmi savā dzīvē, tikai katru reizi reaģēt, savā blogā raksta astrologs un numerologs Kristaps Baņķis.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS

Kāpēc mēneša otro pilnmēnesi dēvē par “Zilo mēnesi”? Atbilde pārsteigs!

Tuvojas 31. oktobra bīstamais Zilais pilnmēness. Kā izmantot šo dienu pēc iespējas labāk?

Pirmkārt, Pilnmēness ilgst 3+1+2 dienas (ar 1 apzīmēta kulminācija), un katrai dienai ir savs spriedzes/harmonijas planētu ietekmes astroluksofors. Tādēļ maldīgi teikt, ka vienā konkrētā dienā neietekmē. Jāskata visas kopā, uzsver Baņķis.

Pilnmēness “slēdzis” izreaģē Mēness ciklā iekrāto – ko iekrāji, to mēness enerģija tad arī “izgāž”. Ja pavadīji harmoniski – Pilnmēness būs harmonisks un nebūs provokāciju, ja esi pieļāvis cikla laikā VAI IEPRIEKŠĒJĀ pilnmēnesī kļūdas – būs spriedze, bezmiegs un kairinājumi, stāsta pieredzējušais astrologs.

Pilnmēness ģenerāli ir auglības svētki, ne problēmlaiks – tātad jaudīgu cilvēku harmoniskas dzīves maksimālas realizācijas brīdis. Apturēt šo enerģiju ir kā mēģināt noturēt balonu zem ūdens.

Pilnmēness nav statisks kā birokrāts. Katrs pilnmēness unikāli atspoguļo papildus planētu izvietojumu šajā piecu dienu periodā. Astroloģijā Pilnmēness ir Saules – Mēness opozīcija jeb tālāko punktu līdzsvars. Kā šūpoles bērnu laukumiņā, salīdzina Baņķis.

Līdzsvara trūkumu (kas ietekmēs tā skarto cilvēku prātu, instinktus, emocijas) dos Saules un Mēness atrašanās zodiaka zīmēs, kurās tās jūtas mājīgi vai nelāgi, kā arī planētu spriedzes vai harmonijas ietekme uz Sauli un Mēnesi. Tāpat arī nokrāsu un liegumus dod tādi izņēmumi kā aptumsumi. Tas viss pieejams Astroinfo.lv Astroluksoforos.

Bieži vien cilvēki adekvāti nenovērtē īsto Pilnmēness ietekmi. Piemēram, četras dienas nekas ārkārtējs nenotiek, bet tad parādās kāda zīme (sapnis; paklupiens; sagurums; “iekšas sāp”), kas šķietami nav piederīgi kategorijai – oi, kā Pilnmēness mani ietekmēja. Bet ar laiku, kad par Pilnmēnesi jau aizmirsts, tas “sīkums” būs aizsācis lavīnu, turbulenci – sauciet, kā gribat.

Domāt, ka Pilnmēness ietekme vienmēr un tikai saistīta ar tādām ķibelēm kā naktī raudoši bērni, trakojoši dzīvnieki, sasists auto, avārijas, negadījumi un skandāli, ir ļoti brutāli attiekties pret augstākajiem spēkiem, kas bieži “kliedz klusu” un “atnāk neredzami”.

Jaunavām un latvju tautai kā tās pārstāvei ir neprasme redzēt kopainu, bet tīk ieslīgt problemātiskās detaļās. (Atzīstam Mēness cikla atzīšana dārza darbos – tas labi!)

Pilnmēness pats kā tāds – kā to rāda plašāka Austrumu tautu pieredze – IR DABAS SVĒTKI, pārējo var uzlabot/samaitāt Astrofons un pats cilvēks, pārliecināts ir Baņķis.

Par to arī viss Dižkalendāra pamatu pamats www.astroinfo.lv.

COMMENTS

Pievienot komentāru