Tuvojas 31. oktobra bīstamais Zilais pilnmēness. Kā izmantot šo dienu pēc iespējas labāk?

Jau 31. oktobrī Zemi apspīdēs otrais oktobra pilnmēness, kuru ezoteriķi dēvē par Zilo mēnesi. Daži astrologi uzskata, ka “Zilais mēness” spēj nest nelaimes un straujas pārmaiņas daudziem cilvēkiem.

Bet, ja vēl atcerēsimies sešus aptumsumus 2020. gadā, kuru ietekme būs izjūtama visus 12 mēnešus, to noteikti nevar novērtēt par zem.

Divi pilnmēneši vienā kalendārajā mēnesī ir reta astronomiska parādība; iepriekšējo reizi tā fiksēta 2018. gada martā. Uzzināsim tās īpatnības!

Zilais mēness

Kad kalendārajā mēnesī ir divi pilnmēneši, šo parādību sauc par Zilo mēnesi, lai gan mēness krāsa nemainās.

Kad mēness ir opozīcijā ar sauli, tas ietekmē mūsu emocijas. Pilnmēness 2020. gada oktobrī daudziem būs nestabils laiks, sāksies garīgā krīze. Pilnmēness enerģētika ir ļoti stipra, bet, kad parādība notiek divas reizes mēnesī, tā ir zīme, ka
ir jābūt uzmanīgākam un piesardzīgākam nekā citkārt.

Tomēr uztraukties nav vērts. Jebkāda krīze, jebkāda problēma, kas skar cilvēku, jāuztver kā iespēja uzlabot dzīvi.

Pilnmēness Vērša zīmē

Pilnmēness Vērša zīmē iestāsies plkst. 17:48 31. oktobrī, bet sāks pazust 1. novembrī plkst. 17:32.

Šis pilnmēness būs saistīts ar naudu un mīlestību. Atjauniniet materiālo vajadzību sarakstus, veiciet rituālus, lai palielinātu turīgumu, mīlas rituālus — laiks šādām lietām ļoti piemērots.

Pilnmēness Vērsī nozīmē, ka jādara kaut kas labs priekš sevis, jāpalutina sevi ar vienkāršiem priekiem, jāvelta laiks atslodzei un atpūtai. Ievērojiet enerģijas un miega režīmu, veiciet tīrīšanas procedūras. Ir noderīgi sarīkot atslodzes dienu vai vienkārši ierobežot kaloriju patēriņu.

Ja jums ir talismani vai amuleti no dabīgajiem akmeņiem, tad nelabvēlīgajās dienās, no 30. oktobra līdz 3. novembrim, nēsājiet tos nenoņemot. Tie pasargās no pilnmēness negatīvās ietekmes.

Ja esat radošs cilvēks, 31. oktobrī jūs var apmeklēt iedvesma. Ļaujiet tai izpausties!

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kā mazināt Pilnmēness laika spriedzi? Brūklenes, baldriāni, elpošana

Klāt Pilnmēness; kā enerģētiski spēcīgajā laikā palīdz sudraba rotas

COMMENTS

Pievienot komentāru