Pāvela Globas horoskops NOVEMBRIM. Kas mūs gaida pēdējā rudens mēnesī?

Foto – Pixabay

Strēlnieks

Strēlniekam pienācis laiks ņemt visu savās rokās. Nedrīkst piekāpties: šāda pieeja būs postoša un nepareiza no jebkāda viedokļa.

Mazas viltības palīdzēs šiem mērķtiecīgajiem un stiprajiem cilvēkiem ar lielāku vieglumu veidot savas dzīves notikumus.

Zvaigznes un planētas grib, lai Strēlnieks būtu pie stūres. Mēneša pirmā puse veltāma aktīvai zināšanu ieguvei, otra – to lietošanai praksē.

Mežāzis

Mežāzim rudens beigās daudz darāmā. Novembrī arī gaidāms liels skaits jaunu paziņu. Taro izvietošana cilvēka psiholoģiskajā portretā palīdzēs iepriekš noskaidrot, ko var sagaidīt no tās vai citas personības.

Nav jāklausa tenkām un jāpieņem vēlamais par īstenību. Pienācis laiks atvērt acis un objektīvi uztvert realitāti ap sevi. Nedrīkst aizmirst par atpūtu un atmosfēras maiņu. Tas var būt brauciens, atvaļinājums, ģenerāltīrīšana, remonts.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir viena no aktīvākajām un enerģiskākajām zodiaka zīmēm. Novembra pirmajā dekādē zvaigznes nedaudz samazinās šo cilvēku spēku, bet no 11. -12. datuma sāksies spēcīga un ievērojama enerģētiskā izaugsme.

Ūdensvīrs var palīdzēt sev un apkārtējiem sasniegt mērķus. Nav jāpakļaujas kārdinājumiem, jāmeklē viegli ceļi problēmu risināšanai. Ja rodas sajūta, ka ir ātrs ceļš uz panākumiem, tad tas būs slazds, no kura grūti izkļūt.

Zivis

Zivis bieži sauc par vissirsnīgākajiem cilvēkiem pēc zodiaka zīmes. Viņi bieži atklāj savu dvēseli un runā par to, kas viņus satrauc. Novembrī labāk nedarīt to ar svešiem un mazpazīstamiem cilvēkiem.

Atklātas sarunas būs aktuālas tikai ģimenes lokā. Uzlabot noskaņojumu un atjaunot spēkus Zivīm palīdzēs mērena iepirkšanās, sports un vienkāršas pastaigas svaigā gaisā. Šī mēneša galvenais padoms ir neķerties pie daudzām lietām vienlaikus.

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Horoskops NOVEMBRIM. Šīs zodiaka zīmes gaida spoža baltā josla dzīvē!

Pilnīgi apskaužami: šajās horoskopa zīmēs dzimušie NOVEMBRĪ piedzīvos patiesu laimi

COMMENTS

Pievienot komentāru