Pēc daudziem gadiem viņš satika savu pirmo mīlestību. Bet viņai jau bija 4 slimi bērni… FOTO

Liza apprecēja to vīrieti, ko satika pēc Džordža. Viņiem piedzima jauka meitiņa Sāra. Kad Sārai bija 3 gadi, Liza palika stāvoklī otro reizi, bet tad notika pirmā nelaime. Lizu pameta vīrs, atstājot viņu ar Sāru un vēl nedzimušo bērnu. Nežēlīgi, bet tāda ir dzīve, un tas nav ļaunākais, kas noticis ar Lizas dzīvi.

2

Vēlāk izrādījās, ka sieviete gaida trīņus. Lizai bija bail, kā viņa viena audzinās četrus bērnus. Acīmredzot, stresa dēļ sievietei 23. nedēļā nogāja ūdeņi. Ārsti mēģināja aizkavēt piedzimšanu cik vien tas bija iespējams, bet pēc pāris dienām pasaulē nāca trīs princeses- Sofija, Emma un Zoe.

Mazulītes bija tik niecīgas, ka visas kopā svēra aptuveni 1,5 kilogramus. Priekšlaicīgo dzemdību dēļ viņām nebija pilnībā izveidojusies redze, kā rezultātā visas mazulītes piedzima aklas.

3

Ilgu laiku māte un meitas atradās slimnīcā. Ārsti baidījās, ka “lielajā pasaulē” tās ātri pārņems infekcija, un injicēja viņām antibiotikas. Zāles izraisīja komplikācijas- meitenes zaudēja dzirdi. 2 gadu vecumā viņas vairs neko nedzirdēja.

Jūs varat iedomāties, kā jutās Liza…

Māmiņai nolaidās rokas. Kā viņa dosies uz darbu? Kurš rūpēsies par bērniem?

4

Kad Liza bija rūpju nomākta, it kā no nekurienes parādījās Džordžs. Lizai bija bail. Ko viņš padomās par viņu?

Bet Džordžs nebija mainījies. Viņš joprojām mīlēja Lizu un bija gatavs visu laiku pavadīt ar viņu un bērniem.

Ilgi nevilcinoties, viņš nolēma būt tuvumā. Ar Lizu un viņas meitenēm.

Džordžs kļuva par mīlošu vīru un lielisku tēvu. Meitenēm kļuva daudz labāk, jo viņām tagad bija uzticams atbalsts!

5

Grūti noticēt, ka mūsu laikā šādi stāsti joprojām notiek! Džordžs ir lielisks vīrietis, vīrietis ar lielo burtu. Tas ir pavisam noteikti!

Liza un Džordžs patiesi uztraucas, ka nedara pietiekami daudz savu mazo princešu labā. Bet skatoties no malas var redzēt, ka viņi velta visu savu laiku meitiņām. Mēs ceram, ka visai Hūkeru ģimenei viss būs labi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru