Pēc grūtnieces nāves ārsti veica ekspertīzi. Tas, ko viņi atklāja, pārsteidza visu pasauli. FOTO

Vairāk nekā 37 gadu dzīves laikā sieviete bija uzkrājusi pilnu buķeti hronisku slimību – daba nebija apveltījusi viņu ar labu veselību. Sandra cieta no vairākām smagām pneimonijām un pat pabija komā, viņai bija nopietnas problēmas ar sirdi un sieviete cīnījās ar nieru audzēju. Tā visa dēļ ārsti ieteica viņai pārtraukt grūtniecību. Bet viņa tajos neklausījās. Vēlme vēlreiz kļūt par māti pārspēja bailes no nāves.

2

Lēmums Sandrai bija liktenīgs: esot grūtniecības stāvoklī, un zinot, ka gaidāms zēns, sieviete nonāca intensīvās terapijas nodaļā ar masveida smadzeņu asiņošanu. Ārsti cīnījās par viņas dzīvību vairākas nedēļas, bet galu galā tika konstatēta nāve. Viņas smadzenes nomira, Sandra nomira.

3

Tomēr pēcnāves ekspertīze bija kā brīnums – zēns mirušās sievietes organismā bija dzīvs! Ģimene un ārsti izšķīrās par bezprecedenta soli: viņi nolēma uzturēt Sandras ķermeņa dzīvību, tādējādi dodot bērnam iespēju! Un lūk, pēc 107 dienām, pēc 32 grūtniecības nedēļām, ir dzimis veselīgs puika!

4

Pēc ķeizargrieziena Sandras ķermenis tika atvienots no ierīcēm un nodots tuviniekiem apbedīšanai. Bet neviens nevarēja valdīt prieka asaras par to, ka bērns varēja nākt pasaulē, lai gan viņa māte vairs nebija dzīva! Pat ārsti, kuri ir pieraduši pie tādām lietām kā dzimšana un nāve, arī padevās emocijām.

5

Šis neticamais stāsts izplatījies visā pasaulē! Pārsteidzoša sievietes drosme un pārsteidzoši mūsdienu medicīnas sasniegumi, kas ļāva ģimenei uzturēt bērnu. Protams, žēl, ka Sandra un viņas dēls nekad neredzēs viens otru, bet tomēr, šim mazajam ir paveicies!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru