Pēc sievas nāves viņš viens audzināja 6 bērnus. Lūk, kā liktenis viņam atmaksāja! FOTO

 

Pēc tam, kad vientuļais tēvs tika parādīts ziņās, viņš sāka saņemt atbalsta vēstules no visas valsts. Atraitnis pat mēģināja tikties ar dažām no sievietēm. Bet parasti viņš uzreiz saprata, ka šī meitene nekad nevarēs kļūt par māti viņa bērniem.

2

Kādu dienu, ne uz ko necerot, Antons devās uz tikšanos ar Ludmilu un nolēma paņemt līdzi visus savus bērnus. Vīrietis bija pārliecināts, ka sievieti šokēs viņa bērnu bariņš, bet Ludmila uzreiz atrada kopīgu valodu ar bērniem un apbūra ikvienu ar savu neticamo laipnību.

3

Viņu attiecības kļuva spēcīgākas ar katru dienu. Ludmila atzīst, ka nekad nav bijusi apdalīta ar pretējā dzimuma uzmanību, bet reāla vīrieša viņas dzīvē nebija… Un tad viņa satika Antonu.

44

Pēc kāda laika Ludmila atzinās Antonam, ka viņa redzējusi sapni, kurā viņa audzinājusi septiņus bērnus. Sievietei jau bija dēls no pirmās laulības, un, kad viņa redzēja ziņu par Antonu, uzreiz saprata, ka viņš ir viņas liktenis.

5

Sieviete nebaidās pārcelties no pilsētas uz ciemu, kur dzīvo Antons. Drīz viņi nosvinēja pieticīgas kāzas un salaulājās ciema baznīcā. Pēc kāzām pāris nolēma uz īsu brīdi atstāt bērnus ar vecmāmiņu un doties medusmēneša ceļojumā.

6

Bet, kad viņi atgriezās, ģimeni gaidīja negaidīts papildinājums. Laulātie palīdzēja rehabilitācijas centra darbiniekiem, kurā nesen bija uzņemti divi bāreņi. Meitenīšu māte bija mirusi, un lielā ģimene nolēma pieņemt bērnus.

7

Pāris saprata, ka bez viņiem neviens šiem bērniem nepalīdzēs, un bērnu audzināšanas pieredze viņiem ir bijusi diezgan liela. Bērnu dēļ Ludmilai nācās pamest savu mīļoto darbu, bet tagad viņa nenožēlo savu izvēli:
“Pirms tam es nemācēju sadalīt laiku, un pastāvīgi baidījos kaut ko nepaspēt. Bet Antons man mācīja, kā pareizi organizēt savu dienu, un tagad es pat atrodu kādu laiku sev.”

8

Ludmilas diena sākas 6:30, jo tikai uz pusdienām šai lielajai ģimenei vajag 5 litrus zupas. Neskatoties uz to, ka pāris smagi strādā, nauda ģimenei ļoti trūkst. Antons sapņo par savu mikroautobusu, jo ģimenei nepietiek ar parastu auto.

9

Neskatoties uz grūtībām, ģimene ir laimīga un zina, kā novērtēt dzīves mazos priekus. Viņu bērni priecājas par katru konfekti un nav kaprīzi, jo saprot, ka vecāki viņus mīl un dara visu, lai padarītu tos laimīgus.

11

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru