Piedzemdējusi meitiņu, viņa iekrita komā. Ārsti plātīja rokas, vien medmāsai radās ideja, ko darīt! FOTO

 

Redzot, kā ārsti cīnās par mātes un bērna dzīvību, Džeremijs sāka zaudēt cerību. Viņš varēja mazliet uzelpot, kad saņēma ziņu, ka piedzimusi veselīga meitiņa Railana. Tomēr Šellijas stāvoklis pasliktinājās. Tika konstatēts, ka asinīs veidojas recekļi, kas bloķē artērijas, un Šellija iekrita komā.

Ārsti darīja visu iespējamo, lai atgrieztu Šellijā dzīvību. Bet, diemžēl, viņi to zaudēja…

Railana atguva spēkus jaundzimušo nodaļā, kas atradās dažu stāvu attālumā no viņas vecākiem. Tad māsai ienāca galvā spīdoša ideja!

2

Viņa atcerējās, ka kontaktam “āda āda” ir spēcīga ietekme uz vājiem jaundzimušajiem. Tad kāpēc nemēģināt izmantot šo taktiku attiecībā uz bērna māti? Neskatoties uz to, ka Šellija neizrādīja gandrīz nekādas dzīvības pazīmes, māsa steidzās pēc Railanas.

Kad Railanu uzlika uz Šellijas krūtīm, mazulīte aizmiga. Mazulīti nācās pamodināt, jo pretējā gadījumā Šellijas mātes instinkts nebūtu pamodies.

Railanu nācās pakutināt, nedaudz paknibināt viņas mīksto ādu, un pēc 10 minūtēm klīnikā varēja dzirdēt zīdaiņa raudas.

Tiklīdz bērns sāka raudāt, aparātos Šellijas rādītāji sāka pieaugt! Kļuva skaidrs, ka viņa izdzīvos bērna dēļ!

3

Tas bija brīnišķīgs brīdis ne tikai ģimenei, bet arī visam slimnīcas personālam. Lai pilnībā atgūtu apziņu, Šellijai vajadzēja apmēram nedēļu. Kad mamma atvēra acis, Railana mierīgi sprausloja uz viņas krūtīm.

4

Starp mammu un bērnu eksistē īpaša saikne. Šellija to izjuta pilnībā!

5

Tagad māte un meita nešķiras ne uz sekundi. Šellija nevar sagaidīt, kad viņa varēs savai meitiņai izstāstīt šo neticamo stāstu!

©TOPRAKSTI.LV

Pievienot komentāru