Piedzimstot viņa svēra vien 500 gramus. Par laimi, šim stāstam ir turpinājums! FOTO

Iepazīstieties ar šo sīciņo radījumu sievietes rokās- Piksija Grifita Granta. Viņa piedzima grūtniecības 28. nedēļā ar ķeizargrieziena palīdzību.

9

Kad viņa piedzima, viņas svars bija tikai 490 grami! Bet tas vēl nav viss. Jaundzimušais bērns sāka strauji zaudēt jau tā mazo svaru. Ārstiem nebija citas izvēles, kā likt bērniņu plastmasas maisiņā, lai saglabātu ķermeņa temperatūru. Veselības aprūpes darbinieki mazajaii Piksijai uzvilka sīciņu cepurīti. Bērniņš tika aizvests uz intensīvās terapijas nodaļu.

2 (1)

Piksija pārtrauca augt dzemdē jau 20. grūtniecības nedēļā, tāpēc ārsti pieņēma lēmumu par priekšlaicīgām dzemdībām. Viņas izdzīvošanas izredzes nebija tik mazas un neiespējams. Meitene bija tik niecīga, ka ietilpa viņas mātes Šāronas Grantas plaukstā.

3 (1)

Pirmās 18 dienas Šāronu nelaida pie viņa meitas- Īkstītes. Tomēr divus mēnešus pēc dzemdībām meitene beidzot sāka pieņemties svarā. Piksija slimnīcas inkubatorā pavadīja trīs mēnešus. Laikā, kad viņu no tā izņēma, viņas svars bija 3,5 kilogrami.

4 (1)

Laikā, kamēr mazā meitenīte uzturējās intensīvās terapijas nodaļā, viņa piedzīvoja vairāk nekā 10 asins pārliešanas. Par laimi, tagad viņas veselība nav apdraudēta.

5 (1)

Tagad bērniņam viss ir kārtībā, viņas svars pakāpeniski atgriežas normas robežās. Starp citu, 37 gadus vecā Šārona un viņas meita Piksija aktīvi gatavojas Helovīna svētkiem- mīlīgāku ķirbīti pasaulē  neatrast!

6 (1)

“Tas, ka viņa izdzīvoja- īsts brīnums, bet tas bija ļoti grūti,” stāsta mazulītes māte.

7 (1)

Mēs patiesi vēlam mazulītei veselību. Manuprāt, šis stāsts mums atgādina vienu svarīgu patiesību: svarīgākās lietas dzīvē dažreiz ievieto mazā caurspīdīgā maisiņā…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru